ΕΞΟΔΟΣ

Εως σήμερα η έκθεση του Λουδοβίκου των Ανωγείων

εως-σήμερα-η-έκθεση-του-λουδοβίκου-των-923639

Φιλοξενείται στον Χώρο Τέχνης δ. – Λειτουργεί 11:00- 14:00 και 16:30- 21:00

Για μια τελευταία ημέρα φιλοξενείται στον Χώρο Τέχνης δ. (Χατζηαργύρη 4 – Ιάσονος) η έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Οταν ο δρόμος ονειρεύεται τον ουρανό» με έργα του γνωστού τραγουδοποιού Λουδοβίκου των Ανωγείων. Η έκθεση που πιστοποιεί τα πολλαπλά χαρίσματα του καλλιτέχνη περιλαμβάνει έργα που προσεγγίζουν την ονειρική θέαση της πραγματικότητας με κύριο θέμα το άμεσο περιβάλλον, τη γη και τον ουρανό αποσπώντας το θαυμασμό των φιλοτέχνων.

Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων ασχολείται με τη ζωγραφική από παιδί, κερδίζοντας επαίνους από τους καθηγητές ενώ την παρότρυνση να λάβει μαθήματα έλαβε από την φίλη του καθηγήτρια στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας Μαρίνα Λαμπράκη – Πλάκα του έδωσε την ευκαιρία ως ακροατής να παρακολουθήσει μαθήματα στο εργαστήρι του Δημοσθένη Κοκκινίδη όπου έκανε σχέδιο για δύο χρόνια. Από τότε έως τώρα παράλληλα με τη μουσική ασχολείται και με τη ζωγραφική.

Την έκθεση στο Βόλο «Οταν ο δρόμος ονειρεύεται τον ουρανό» ο Λουδοβίκος των Ανωγείων την αφιερώνει στον Βαγγέλη Παπαθανασίου.

Η έκθεση έργων του Λουδοβίκου των Ανωγείων στο Βόλο, στον Χώρο Τέχνης δ. θα λειτουργήσει και σήμερα, Τρίτη 14 Μαρτίου, 11:00 με 14:00 και 16:30 με 21:00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου