ΕΞΟΔΟΣ

Βραδιά προφορικής ποίησης στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα

βραδιά-προφορικής-ποίησης-στο-μουσεί-91123

Βραδιά ποίησης με τίτλο «Χώμα και νερό» φιλοξενεί αύριο Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου, στις 20:30, το Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα,

με τη συμμετοχή των μελών της δραστήριας ομάδας Volos Poetry Slam. Θέμα της αποψινής εκδήλωσης, που εντάσσεται στο πλαίσιο του εορτασμού των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς, είναι τα πρωταρχικά στοιχεία της ύπαρξης του ανθρώπου, το χώμα και το νερό, που αποτέλεσαν ταυτόχρονα και την πρώτη ύλη της παραγωγής του εργοστασίου Τσαλαπάτα.

Η ομάδα Volos Poetry Slam δημιουργήθηκε το 2010 και έκτοτε παρουσιάζει θεματικές ποιητικές εκδηλώσεις που προσεγγίζουν, από μία άλλη οπτική γωνία, την πραγματικότητα. Τα μέλη της παρουσιάζουν ποιήματά τους σε χώρους της καθημερινής ζωής και στοχεύουν, μέσα από την προφορικότητα και την αμεσότητα των θεμάτων που επιλέγουν, να μυήσουν στην ποιητική διαδικασία το ευρύτερο κοινό.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι: Μάρω Αισώπου, Κατερίνα Ζούζουλα, Ελένη Καραβασίλη, Στέλιος Πελασγός, Έλλη Σαμαλίδου, Έλενα Ψαραλίδου.

Η βραδιά θα συνοδεύεται από μουσική και τραγούδι. Μελοποιεί τους στίχους της και τραγουδά η Έλλη Σαμαλίδου. Την συνοδεύουν οι μουσικοί Κασσιανή Αμυγδαλίτση στο αρμόνιο και Πέπο Σάλεμ στο φλάουτο. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου