ΕΞΟΔΟΣ

Στην Αθήνα το «Πορτμαντό»

στην-αθήνα-το-πορτμαντό-910545

Η Χριστίνα Μαρία Λαμπροπούλου παρουσιάζει το βιβλίο της με ομιλητή τον καθηγητή και συγγραφέα Δημ. Μπουραντά

Στην Αθήνα παρουσιάζει το βιβλίο της με τίτλο «Πορτμαντό» η Βολιώτισσα Χριστίνα – Μαρία Λαμπροπούλου σε ανοικτή για το κοινό εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, στις 6 μ.μ., στο «Διπλό» (Θεμιστοκλέους 70) στα Εξάρχεια με τη διοργάνωση των εκδόσεων «Νίκας».

Για το βιβλίο και τη συγγραφέα θα μιλήσουν οι: Ιωάννα Κοτσαρίνη – πολιτισμιολόγος, αντιπρόεδρος Σοροπτιμιστικής Ένωσης Ελλάδας και ο Δημήτρης Μπουραντάς – πρύτανης New York College, συγγραφέας. Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει ο συγγραφέας και ηθοποιός Σταύρος Δάλκος. Την εκδήλωση θα συντονίσει η υπεύθυνη ελληνικής πεζογραφίας των εκδόσεων «Νίκας» Στεύη Τσούτση.

Το βιβλίο «Πορτμαντό», που παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία στο Βόλο, είναι η πορεία μιας νέας γυναίκας που διεκδικεί την ευτυχία και την επιτυχία, την εσωτερική ισορροπία παράλληλα με την αποδοχή και την καταξίωση σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο ακροβατώντας σε σχέσεις και ρόλους γυναίκας, κόρης και μητέρας. Ο τίτλος του βιβλίου οφείλεται στην κληρονομιά που έλαβε η ηρωίδα ενός πορτμαντό που κουβαλά μνήμες και αισθήσεις αντανακλώντας ελπίδες και όνειρα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου