ΕΞΟΔΟΣ

Ενδιαφέρουσα μουσική παρουσία

ενδιαφέρουσα-μουσική-παρουσία-90372

Ο Παύλος Παυλίδης και οι Hotel Alaska θα εμφανιστούν στο Lab Art

Ο Παύλος Παυλίδης, o αγαπημένος μουσικός, επιστρέφει στον Βόλο με τη νέα του μπάντα τους Hotel Alaska, προκειμένου να εμφανιστούν το Σάββατο 26 Μαρτίου στις 21.30 στη μουσική σκηνή Lab Art, για να παρουσιάσουν τον νέο του δίσκο «Το Μαύρο Κουτί», που κυκλοφόρησε στις αρχές του Δεκεμβρίου.

Παράλληλα, τραγούδια από όλη τη δισκογραφία του επαναπροσεγγίζονται με διάθεση πειραματισμού, αποκτώντας μια νέα, φρέσκια εικόνα και μια καινούργια δυναμική. Δημιουργείται έτσι ένα ιδιαίτερο μουσικό αποτέλεσμα, που εκτείνεται από τη μυσταγωγία έως την έκρηξη, δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να γνωρίσει εξ αρχής το έργο του.

Οι Hotel Alaska είναι οι Παύλος Παυλίδης φωνή, κιθάρα, Φώτης Σιώτας βιολί, λούπες, Δημήτρης Τσεκούρας μπάσο, Γιώργος Θεοδωρόπουλος πλήκτρα, Θάνος Μιχαηλίδης τύμπανα.

Πληροφορίες / κρατήσεις στο τηλέφωνο 6934108666, τις ώρες 17:00 – 22:00. Ωρα προσέλευσης 20:30. Γενική είσοδος 15 ευρώ.

Σημεία προπώλησης Viva.gr, 11876 και στο δίκτυο συνεργατών της Viva, στα καταστήματα Public, Wind, Media Markt, στα βενζινάδικα Shell, BP, EKO, στα καταστήματα Metro και My Market, Κεχαΐδης ΑΕ Μουσική Ηχος Φωτισμός, Κουταρέλια 29, Βόλος, Illusion St.Wear, Τάκη Οικονομάκη με Γκλαβάνη.

Ο χώρος ακολουθεί τις υγειονομικές διατάξεις, όπως αυτές ορίζονται την εκάστοτε περίοδο. Σύμφωνα με τα μέτρα που ισχύουν, η λειτουργία του χώρου είναι αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, με υποχρεωτική επίδειξη κατά την είσοδο, πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου