ΕΞΟΔΟΣ

Παρουσιάζεται το βιβλίο «Λάχεση» της Βικτώριας Σαμαρά

παρουσιάζεται-το-βιβλίο-λάχεση-της-890602

Στον Βόλο, την πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε, θα παρουσιάσει το βιβλίο της με τίτλο «Λάχεση» η Βικτώρια Σαμαρά την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, στις 19:00, στο βιβλιοπωλείο – καφενείο «Χάρτα» (Σκενδεράνη 16)  σε ανοικτή για το κοινό εκδήλωση. Την Βικτώρια Σαμαρά θα προλογίσει η συγγραφέας Τατιάνα Αβέρωφ, το βιβλίο θα παρουσιάσει η φιλόλογος Μπιμπή Στράκα ενώ την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Ροσσάνα Πώποτα.

Το βιβλίο «Λάχεση» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Οσελότος» αποτελεί ένα ιδιότυπο ανάγνωσμα που λειτουργεί άλλοτε ως μονόλογος κι άλλοτε ως μαρτυρία καταγράφοντας μνήμες, περιγράφοντας συμπεριφορές ανάμεσα σε ανθρώπους καθημερινούς που είναι εκείνοι που πιστοποιοιούν ότι απλοί και υπεράνω κάθε υποψίας άνθρωποι προβαίνουν σε κινήσεις και συμπεριφορές εκτός ορίων. Πρόκειται για μια  έκρηξη εξωστρέφειας την οποία μπορούν όλοι ως αναγνώστες – δράστες να προβάλλουν.

Η Βικτώρια Σαμαρά γεννήθηκε το 1961 στο Βόλο  και ενηλικιώθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε ψυχολογία στη Γαλλία. Το 2018 συμμετείχε στην έκδοση του συλλογικού έργου «9 ήρωες, 8 ιστορίες» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Εύμαρος.  

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου