ΕΞΟΔΟΣ

Διήμερο πολιτιστικών δράσεων στις Μικροθήβες

διήμερο-πολιτιστικών-δράσεων-στις-μι-888865

«Γιορτή Αμυγδάλου 2022» διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικροθηβών Φθιώτιδες Θήβες, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων πολιτιστικών εκδηλώσεών του για το τρέχον έτος, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Β. Σποράδων και τον Δήμο Βόλου στις 20 και 21 Αυγούστου και ώρα 20:00 και 19:00 αντιστοίχως, στην πλατεία Μικροθηβών.

Πρόκειται για ένα διήμερο εκδηλώσεων και δράσεων οι οποίες θα δώσουν την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να γευτούν εδέσματα με βάση το αμύγδαλο, να ενημερωθούν σχετικά με τη διατροφική αξία και την καλλιέργεια του αμυγδάλου, αλλά και να διασκεδάσουν με ζωντανή μουσική.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικροθηβών Φθιώτιδες Θήβες ιδρύθηκε το 2019 με κύριο σκοπό την προστασία και διατήρηση της πολιτισμικής κληρονομιάς του τόπου, την ανάδειξη του αρχαίου θεάτρου των Φθιωτίδων Θηβών, αλλά και τη δραστηριοποίηση των μελών του και των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής μέσα από τη διοργάνωση πολιτιστικών, επιμορφωτικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών εκδηλώσεων.

Από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα, έχει διοργανώσει με μεγάλη επιτυχία πολυάριθμες και ποικίλες εκδηλώσεις, συμβάλλοντας σημαντικά στην ανάδειξη και προβολή των Μικροθηβών και της ευρύτερης περιοχής, στην ψυχαγωγία των μελών του, τη σύσφιξη των σχέσεων τους και τη βελτίωση των συνθηκών ζωής τους

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου