ΕΞΟΔΟΣ

Μύρισε καλοκαίρι στην Κουμουνδούρου

μύρισε-καλοκαίρι-στην-κουμουνδούρου-823215

Το καλοκαίρι στην καρδιά της πόλης, στον πεζόδρομο της Κουμουνδούρου, έφεραν την Παρασκευή το βράδυ, τέσσερις επιχειρήσεις εστίασης της περιοχής. Entra cafe & cocktail bar, Grappa Vino & Aperitivo, Grooove Cocktail Bar, Novel Cafe & Bar ένωσαν τις δυνάμεις τους, σε ένα καλοκαιρινό πάρτι διαφορετικό από όλα τα άλλα.

Προσκεκλημένοι της βραδιάς ήταν η μοναδική Mamaletta aka Mariletta Konstantara που ταξίδεψε νοερά τους εκατοντάδες θαμώνες που πλαισίωσαν το πάρτι «σε μια παραλία» και ο μαέστρος των samples Kill Emil που ήρθε φρέσκος από το εξωτερικό με εμφανίσεις εκτός συνόρων. Οι δύο καλλιτέχνες παρουσίασαν στο κοινό του Βόλου το υλικό που κυκλοφορήσανε μαζί από την Αθήνα, εισάγοντας όλους σε άκρως καλοκαιρινή διάθεση.

Η live εμφάνιση των Kill Emil και Mamaletta φιλοξενήθηκε στη σκηνή που στήθηκε στην Κουμουνδούρου.

Από νωρίς, bartender των τεσσάρων καταστημάτων έστησαν υπαίθρια μπαρ επί της Κουμουνδούρου, ετοιμάζοντας εξωτικά κοκτέιλ για τους θαμώνες τους.

Ολοι λικνίστηκαν στον ρυθμό του καλοκαιριού και καλωσόρισαν τον Ιούνιο. Το πρώτο open air street party με το οποίο σηματοδοτείται η έναρξη της καλοκαιρινής μουσικής περιόδου στέφθηκε με επιτυχία, θα υπάρχει όμως και συνέχεια.

Η βραδιά καλωσορίσματος του καλοκαιριού έδωσε γεύση για το τι θα ακολουθήσει ενόψει και της 21ης Ιουνίου, οπότε και τη σκυτάλη θα πάρουν οι εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής.

Το πάρτι υποστήριξε το Illusion St.wear στην Τ. Οικονομάκη και media partner ο POWER FM 100.2 VOLOS.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου