ΕΞΟΔΟΣ

Συναυλία σήμερα στο Βόλο με τον Κώστα Μακεδόνα

συναυλία-σήμερα-στο-βόλο-με-τον-κώστα-μ-809469

Ο δημοφιλής ερμηνευτής συμπράττει με το μουσικό σύνολο «Ρυθμός»

Συναυλία με σπουδαίες φωνές πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη 27 Ιουλίου στις 9.30 μ.μ. στο θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου, με τη διοργανωτική επιμέλεια της «Μαγνήτων κιβωτού». Στη συναυλία εμφανίζεται η Λαϊκή – Παραδοσιακή Ορχήστρα «Ρυθμός», με την οποία συμπράττει φιλικά ο Κώστας Μακεδόνας.

Συμμετέχουν η Μικτή Χορωδία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και η Γυναικεία – Εφηβική χορωδία του Ωδείου Βόλου «Ρυθμός». Ερμηνεύουν οι: Ελεάννα Βαρελά, Ζωή Τζαλαβρέτα, Χρήστος Παπάζογλου, Θάνος Ματζίλης. Την ορχήστρα διευθύνει ο Νίκος Χιώτογλου.

Ο δημοφιλής ερμηνευτής έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες, συνθέτες και στιχουργούς, Διονύση Τσακνή, Μάνο Ελευθερίου, Μανώλη Ρασούλη, Θάνο Μικρούτσικο κ.ά. Το 2005 βραβεύτηκε στο Βατικανό μαζί με άλλους Ελληνες και ξένους καλλιτέχνες και προσωπικότητες για τις δωρεάν εμφανίσεις του για κοινωνικούς σκοπούς, ενώ έχει σφραγίσει με τη χαρακτηριστική του φωνή δεκάδες επιτυχίες.

Η τιμή εισιτηρίου είναι 8 ευρώ και τα έσοδα της εκδήλωσης θα ενισχύσουν το φιλανθρωπικό έργο της Μητρόπολης Δημητριάδος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου