ΕΞΟΔΟΣ

Ο Τζίμης Πανούσης στο Βόλο

ο-τζίμης-πανούσης-στο-βόλο-80440

Εμφανίζεται απόψε στη μουσική σκηνή «Lab Art» με το συγκρότημα Μουσικές Ταξιαρχίες

H μεγάλη έκπληξη της συναυλιακής περιόδου είναι η άφιξη του Τζίμη Πανούση και του συγκροτήματος «Μουσικές Ταξιαρχίες» σήμερα Παρασκευή 4 Μαρτίου στο Lab Art, τη μουσική σκηνή που βρίσκεται στην οδό Ζάχου Βότση, στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα.

Μετά την θεαματική ανταπόκριση του κόσμου και το sold out της αποψινής συναυλίας, προστίθεται και δεύτερη το Σάββατο 12 Μαρτίου.

O Τζίμης Πανούσης, o οποίος έχει μακρά πορεία στη μουσική, έχει ασχοληθεί κατά καιρούς με το ραδιόφωνο, την τηλεόραση και με τον κινηματογράφο, δίνοντας παράλληλα το στίγμα του και στο συγγραφικό χώρο, με έξι βιβλία που έκαναν αίσθηση. Βασικό χαρακτηριστικό της καλλιτεχνικής του διαδρομής είναι η σατυρική του διάθεση και το καυστικό του χιούμορ, απέναντι στα κακώς κείμενα.

Η συνεργασία με τις «Μουσικές Ταξιαρχίες» έχει ως αφετηρία τα μέσα της δεκαετίας του ’70 με μια σειρά από εμφανίσεις και δισκογραφικές δουλειές που άφησαν το στίγμα τους στα μουσικά τεκταινόμενα.

«Ο Τζίμης Πανούσης και οι Μουσικές Ταξιαρχίες από το χρονοντούλαπο της ιστορίας στο Βόλο. Παραστάσεις, αντικαταθλιπτικές, αντικαθεστωτικές και αντιευρωπαϊκές. Δεύτερη φορά αριστερά και ένας λαός ξέρει πόσες φορές θα αντέξουμε ακόμα» αναφέρουν μεταξύ άλλων οι πρωταγωνιστές της αποψινής συναυλίας.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00 για το κοινό.

Η τιμή εισόδου είναι 13 ευρώ, προπώληση και γενική είσοδος.

Για πληροφορίες – κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2421 40 3454, 10:00-14:00 17:00- 21:00.

Σημεία προπώλησης είναι τα καταστήματα: Παπασωτηρίου, Κουμουνδούρου με Δημητριάδος, Public store, Ογλ με Κονταράτου, Seven Spots, Tender Bar, Ογλ 35, Illusion store, Τ. Οικονομάκη 51Β. Διαδικτυακά στο Viva.gr ή με τηλέφωνο στο 11876 και στα καταστήματα Public και Seven σε όλη την Ελλάδα.

Χορηγός επικοινωνίας εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου