ΕΞΟΔΟΣ

Θα τραγουδώ…

θα-τραγουδώ-717623

Ο Νίκος Παρθένης, ο Ζαφείρης Κουκουσέλης και η καλλιτεχνική τους ομάδα θα πραγματοποιήσουν συναυλία αύριο Παρασκευή 9 Αυγούστου στις 9.30 μ.μ. στα Καλά Νερά, στο χώρο της προβλήτας. Τη συναυλία διοργανώνει ο Σύλλογος Τουριστικής Ανάπτυξης Καλών Νερών.

«Σε καιρούς δύσκολους, σαν αυτούς που περνάμε, ακούμε τους ποιητές, συνομιλούμε με τις μουσικές που συμπορεύονται με τους στίχους τους. Μοιραζόμαστε τις λύπες για να τις μικρύνουμε, μοιραζόμαστε τις χαρές για να τις μεγαλώσουμε. Ανακαλύπτουμε ξανά τη χαμένη αλληλεγγύη. Με καράβι την αυτογνωσία και την αισιοδοξία αναζητούμε τις καλύτερες μέρες, που ναι, θα΄ρθουν, δεν μπορεί. Και τραγουδάμε γι’αυτές και για μας», υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

Με τη συνεύρεση, τη συντροφιά, τη συνοδοιπορία, η παρέα των Νίκου Παρθένη – Ζαφείρη Κουκουσέλη, Εύης Κυρίτση, Δημήτρη Μπεφάνη, Θανάση Ματζίλη, Βιολέτας Ντάγκαλου, Ρισέλ Μέττα, Κωνσταντίνου Βαρδάκη, θα παρουσιάσει με το γνωστό της ύφος και ήθος, ελληνικά τραγούδια όλου του φάσματος, παλαιότερα και νεότερα. Θα ακουστούν επίσης και τραγούδια δικά τους από το τελευταίο τους CD «Μέσα σου να χαθώ», αλλά και από την καινούρια τους δουλειά, «Θα τραγουδώ» σε στίχους του Νίκου Παρθένη και μουσική του Ζαφείρη Κουκουσέλη.

Την επιμέλεια του προγράμματος έχουν οι δυο συνεργάτες και φίλοι, που για πολλά χρόνια έχουν μια κοινή διαδρομή, γεμάτη δυσκολίες και αντιξοότητες, στο χώρο του καλού τραγουδιού, επιμένοντας μοναχικά και αποκεντρωμένα στις αισθητικές τους αξίες στην πόλη που ζουν και εργάζονται, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Άλλωστε, ο Νίκος Παρθένης και ο Ζαφείρης Κουκουσέλης μαζί με την καλλιτεχνική τους ομάδα, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της Άλλης Ελλάδας, που επιμένει και αντιστέκεται.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου