ΕΞΟΔΟΣ

Ο Νίκος Ζιώγαλας & οι «On the Road» στο Μουσικό Κήπο – Λυχνάρι

ο-νίκος-ζιώγαλας-οι-on-the-road-στο-μουσικό-κ-716947
Σήμερα Σάββατο 17 Αυγούστου ο Μουσικός Κήπος – Λυχνάρι υποδέχεται τον Νίκο Ζιώγαλα. Μαζί του οι «On the Road».
Ο Νίκος Ζιώγαλας δεν χρειάζεται συστάσεις! Πολλά από τα τραγούδια του είναι αγαπητά στο ευρύ κοινό ενώ το ήθος και η αξιοπρέπειά του τον ξεχωρίζουν μέσα στους έλληνες καλλιτέχνες. Τα τραγούδια του Νίκου Ζιώγαλα δεν έχουν πάψει στιγμή να μας συντροφεύουν από το ραδιόφωνο ή στις παρέες, αφού ο αγαπημένος τραγουδοποιός έχει γράψει επιτυχίες που έχουν αποδειχτεί διαχρονικές!
Οι ευχάριστες μουσικές εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη κατά την διάρκεια του προγράμματος. Μια σειρά από μοναδικά live με αγαπημένες επιλογές από την προσωπική δισκογραφία του Νίκου Ζιώγαλα (Σαν σταρ του σινεμά, Πάρε με απόψε, πάρε με, Θα σου φανερωθώ, Πέφτω ψηλά), την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά των «On The Road», αλλά και διασκευές με δόσεις έντεχνου και παραδοσιακού στοιχείου όπως συνηθίζει να κάνει στις ζωντανές του εμφανίσεις.
Μαζί με τον Νίκο Ζιώγαλα τα τελευταία χρόνια είναι οι «On The Road», δύο εξαιρετικοί μουσικοί από την Θεσσαλονίκη, ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου στα φωνητικά και το πιάνο και ο Παρασκευάς Θεοδωράκης στα φωνητικά και την κιθάρα. Οι «Οn Τhe Road» έχουν εντυπωσιάσει στην Αθήνα με τις εμφανίσεις τους δίπλα στον Νίκο Ζιώγαλα. Σημαντικό είναι επίσης να αναφέρουμε, ότι ο Σωκράτης Μάλαμας τους πάει… όπως ο ίδιος λέει, και τους έδωσε το βήμα σε πολλές καλοκαιρινές του εμφανίσεις, να ανοίγουν το πρόγραμμα του.
Σάββατο 17 Αυγούστου ο Νίκος Ζιώγαλας και οι «On The Road», σε μία μουσική παράσταση που θα συζητηθεί… στο Μουσικό Κήπο – Λυχνάρι, στην Αγριά Βόλου.
Έναρξη στις 22.30 /
Είσοδος ελεύθερη Τηλ. Κρατήσεων 6971.924660

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου