ΕΞΟΔΟΣ

Αγαπημένοι καλλιτέχνες

αγαπημένοι-καλλιτέχνες-701440

«Η Αγάπη Δυναμώνει, πάνω που είπες πως τελειώνει….» είναι το τραγούδι που ήδη κυριαρχεί παντού, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και είναι ένα από τα τραγούδια που θα ακουστούν στη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη, την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου στις 21.30, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη», με Special guest τον Μηδενιστή.

Οι φίλοι του Μιχάλης Χατζηγιάννης θα ερμηνεύσει ένα ανεξάντλητο ρεπερτόριο που απαρτίζεται από τις παλιές επιτυχίες του Μιχάλη, «Μόνο στα όνειρα», το «Πάρτυ», το «Κρυφό φιλί», το «Πιο Πολύ», «Μια απ’ τα ίδια», «Το σ’αγαπώ», «Το Καλοκαίρι μου» και το «Όλα ή τίποτα»…ως τα πρόσφατα «Τρεις Ζωές» «Πλάι-Πλάι» αλλά και τα ολοκαίνουρια τραγούδια του από το δίσκο «Η Αγάπη Δυναμώνει» που ήδη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο σημαντικότερος συνθέτης και τραγουδιστής της γενιάς του που παραμένει για περισσότερο από μια δεκαετία πρωταγωνιστής στην ελληνική μουσική σκηνή, ξεσηκώνει με το δικό του μοναδικό τρόπο μικρούς και μεγάλους. Και ο Μηδενιστής, ο μετρ της ελληνικής ραπ ξέρει να δίνει το δικό του παλμό. Οι δύο καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν μαζί το «Σε έναν Τοίχο» -που παρέμεινε σταθερά στην πρώτη θέση των ραδιοφώνων όλο το χειμώνα- αλλά και άλλα τραγούδια, σε ένα πρόγραμμα με πολλές εκπλήξεις.

Η τιμή εισιτηρίου είναι 12 ευρώ, η συναυλία είναι παραγωγή της Live2, ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου