ΕΞΟΔΟΣ

«Υπάρχει και φιλότιμο»

υπάρχει-και-φιλότιμο-692469

Η κλασική κωμωδία των Σακελάριου – Γιαννακόπουλου «Υπάρχει και φιλότιμο» θα παρουσιαστεί από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη». Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Παρτσαλάκης, Τάκης Παπαματθαίου, Θανάσης Βισκαδουράκης

Η επιτυχημένη θεατρική παράσταση παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου, σκηνικά – κοστούμια και φωτισμούς του Αντώνη Χαλκιά, ενώ βοηθός σκηνοθέτη είναι η Δάφνη Σταυροπούλου. Παίζουν οι ηθοποιοί Γιώργος Παρτσαλάκης, Τάκης Παπαματθαίου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Τάσος Γιαννόπουλος, Ευγενία Δημητροπούλου, Μανώλης Σορμαΐνης, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Νίκος Σκουλάς, Αντιγόνη Νάκα, Ελένη Τσιμπρικίδου και Ηλίας Μιχαλογιάννης.

Ενας υπουργός μιας προδικτατορικής κυβέρνησης, προσγειώνεται ανώμαλα όταν διαπιστώνει πόσο μακριά βρίσκεται από τα προβλήματα του «λαού» που τόσο εύκολα επικαλείται κάθε τόσο και κυρίως από τη συμπεριφορά των παρατρεχάμενών του που εκμεταλλεύονται τη θέση τους για προσωπικό όφελος. Η κατάληξη είναι η παραίτηση και η αλλαγή συμπεριφοράς ακόμα και μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Όλα αυτά φυσικά μέσα από ιδιαίτερα κωμικές καταστάσεις αλλά δυστυχώς πάντα επίκαιρες. Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται στο Δίαυλο και το τηλέφωνο επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες είναι 2421025363.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου