ΕΞΟΔΟΣ

Σήμερα η συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη

σήμερα-η-συναυλία-του-αλκίνοου-ιωαννί-692000

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης συμπράττει με το Γιώργο Καλούδη

Συναυλία με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στις 9 μ.μ. στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη».

Η συναυλία πραγματοποιείται από την Plenty Projects με την υποστήριξη του Δήμου Βόλου – Διεύθυνση Πολιτισμού Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.

Οι διοργανωτές κάνουν λόγο για «ένα μαγευτικό υπαίθριο live, παρέα με το σταθερό μουσικό συνοδοιπόρο του, εξαιρετικό τσελίστα και πολυμουσικό Γιώργο Καλούδη». Ανανεωμένος από έναν πλούσιο καλλιτεχνικά χειμώνα, παρουσιάζει μία διαφορετική και φρέσκια παράσταση. Ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που δίνει έμφαση στην εσωτερική ένταση, τη συνεργασία των δύο καλλιτεχνών μέσα από διαφορετικούς ηχητικούς κόσμους. Αυτοσχεδιαστική ελευθερία, χαρά στο τραγούδι, προσήλωση στην ουσία και σεβασμός στην απλότητα, είναι τα στοιχεία που συνθέτουν την συγκεκριμένη συνεργασία.

Η παράσταση έχει παρουσιαστεί με μεγάλη επιτυχία ήδη σε πολλές χώρες του εξωτερικού και στην Επίδαυρο αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Οι τιμές εισιτηρίων είναι 12 ευρώ στην προπώληση, 15 ευρώ η γενική είσοδος και 12 ευρώ, φοιτητές – άνεργοι. Σημεία προπώλησης είναι: Παπασωτηρίου βιβλιοπωλείο (Κουμουνδούρου & Δημητριάδος), Τσιπουράδικο «Η Γιώτα» (Τσαριτσάνης και Κροκίου) και Δίαυλος κέντρο Νεότητας (Τοπάλη και Δημητριάδος).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου