ΕΞΟΔΟΣ

Μουσική συνάντηση Ν. Μεργιαλή και Φ. Τάμπα

μουσική-συνάντηση-ν-μεργιαλή-και-φ-τά-687881

Ο Νίκος Μεργιαλής, ιδρυτής των Μουσικών Ιχνηλατών και τραγουδιστής του συγκροτήματος ανταμώνει με το Φώτη Τάμπα στο Μουσικό Κήπο – Λυχνάρι, στην Αγριά Βόλου.

Με τους Μουσικούς Ιχνηλάτες μέσα σε μία δεκαετία ο Νίκος Μεργιαλής έχει δηλώσει δυναμικά τη μουσική παρουσία του με πολλές live παραστάσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδος, όπως Αθήνα, Θεσ/νίκη, Γιάννενα, Τρίκαλα, Σκύρο, Σκιάθο, Καρδίτσα, Λαμία, Άμφισσα, Χαλκίδα κ.α.

Υπογράφει τους στίχους και τη μουσική στους δύο δίσκους των Μουσικών Ιχνηλατών «Είμαι ό,τι δεν είμαι» και «Αρχισε να φυσά», εισάγοντας έναν ιδιαίτερο ήχο στο μουσικό στερέωμα και ορίζοντας ένα ξεχωριστό μουσικό στίγμα.

Ο Νίκος Μεργιαλής το Σάββατο 7 Σεπτέμβρη μοιράζεται τη σκηνή του Μουσικού Κήπου (Λυχνάρι) , στην Αγριά, με το Φώτη Τάμπα.

Ο Φώτης Τάμπας, ένας νέος δημιουργός από τη Μαγνησία. Είναι γνωστός από τις κατά καιρούς συμμετοχές του σε αρκετά συγκροτήματα ως τραγουδιστής και μουσικός, κάνοντας συναυλίες σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας.

Πριν από ένα περίπου χρόνο κυκλοφόρησε σε ανεξάρτητη παραγωγή η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο: «Κρυφή ευχή». Το cd περιλαμβάνει επτά κομμάτια σε στίχους του Φώτη Τάμπα σε έντεχνο ροκ ύφος με έντονο το ηλεκτρικό στοιχείο.

Τώρα, ο Φώτης Τάμπας επιστρέφει με ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο: «Έχουμε Ακόμα Δρόμο» σε μουσική και στίχους του Στέλιου Κάτσαρη και όλα δείχνουν πως έχει να μας δώσει πολλά σημαντικά ακόμα…

Μαζί τους οι: Νέστωρ Κόκκαλης (τύμπανα), Μίμης Κατσούρας (ηλ. Κιθάρα), Φάνης Τζάερλης (μπάσο), Μερόπη Βλαχογιάννη (ακορντεόν).

Είσοδος ελεύθερη – έναρξη 22.30 – τηλ. Κρατήσεων 6971.924660.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου