ΕΞΟΔΟΣ

Μουσική συνάντηση στο Μουσικό Κήπο

μουσική-συνάντηση-στο-μουσικό-κήπο-685204

Ο Νίκος Μεργιαλής, ιδρυτής των Μουσικών Ιχνηλατών και τραγουδιστής του συγκροτήματος ανταμώνει με το Φώτη Τάμπα στο Μουσικό Κήπο – Λυχνάρι, στην Αγριά Βόλου.

Με τους Μουσικούς Ιχνηλάτες μέσα σε μία δεκαετία ο Νίκος Μεργιαλής έχει δηλώσει δυναμικά τη μουσική παρουσία του με πολλές live παραστάσεις. Υπογράφει τους στίχους και τη μουσική στους δύο δίσκους των Μουσικών Ιχνηλατών «Είμαι ό,τι δεν είμαι» και «Αρχισε να φυσά», εισάγοντας έναν ιδιαίτερο ήχο στο μουσικό στερέωμα και ορίζοντας ένα ξεχωριστό μουσικό στίγμα.

Σε μία από τις μουσικές συναντήσεις, ο Νίκος Μεργιαλής σήμερα Σάββατο 7 Σεπτέμβρη μοιράζεται τη σκηνή του Μουσικού Κήπου (Λυχνάρι) με το Φώτη Τάμπα.

Ο Φώτης Τάμπας, ένας νέος δημιουργός από τη Μαγνησία είναι γνωστός από τις κατά καιρούς συμμετοχές του σε αρκετά συγκροτήματα ως τραγουδιστής και μουσικός, κάνοντας συναυλίες σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας. Τώρα, επιστρέφει με ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο: «Έχουμε Ακόμα Δρόμο» σε μουσική και στίχους του Στέλιου Κάτσαρη και όλα δείχνουν πως έχει να μας δώσει πολλά σημαντικά ακόμα…

Μαζί τους οι: Νέστωρ Κόκκαλης (τύμπανα), Μίμης Κατσούρας (ηλ. Κιθάρα), Φάνης Τζάερλης (μπάσο), Μερόπη Βλαχογιάννη (ακορντεόν).

Είσοδος ελεύθερη – έναρξη 22.30 – τηλ. Κρατήσεων 6971.924660.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου