ΕΞΟΔΟΣ

Εικοσιπέντε χρόνια μουσική…

εικοσιπέντε-χρόνια-μουσική-684091

Ο Μάριος Φραγκούλης συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια ξεχωριστής πορείας στο ελληνικό και διεθνές στερέωμα και το γιορτάζει με μια σειρά συναυλιών ανά την Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό, ο κορυφαίος ερμηνευτής θα εμφανιστεί σήμερα Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 21.15 στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη».

Επειτα από την εξαιρετικά επιτυχημένη περσινή του περιοδεία, συνεχίζει και φέτος το ταξίδι του στις γωνιές της Ελλάδας, για να παρουσιάσει μια σειρά από νέες, πρωτότυπες ενορχηστρώσεις Ελλήνων και ξένων συνθετών που αγαπά.

Ο δημοφιλής ερμηνευτής μας επιφυλάσσει ένα ταξίδι στις μελωδίες διάσημων τραγουδιών του κλασικού ρεπερτορίου (Classical – Crossover), των μιούζικαλ και του παγκόσμιου κινηματογράφου, δίνοντας μία διαφορετική ερμηνεία σε τραγούδια των Nino Rota, Nicola Piovani, Jose Maria Cano, John Lennon, Charlie Chaplin, κ.ά.

Από το πρόγραμμα της συναυλίας δε θα λείπουν και αγαπημένα ελληνικά τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία («Η εποχή της αγάπης» του Μάνου Χατζιδάκι, «Ο κήπος των ευχών» κ.ά.), αλλά φυσικά και κάποιες εκπλήξεις.

25 χρόνια επί σκηνής: West End και πρωταγωνιστικοί ρόλοι σε φημισμένα μιούζικαλ, Σκάλα του Μιλάνο, Ηρώδειο, Επίδαυρος, Royal Albert Hall, Jazz at Lincoln, ζωντανές εμφανίσεις με διάσημους ερμηνευτές, όπως οι Montserrat Caballe, Placido Domingo, Jose Carreras, Lucio Dalla, Lara Fabian, Sarah Brightman, Barbara Hendricks, Justin Hayward (Moody Blues), Vanessa Williams, συνεργασίες με σπουδαίους Έλληνες και ξένους συνθέτες, όπως οι Μίκης Θεοδωράκης, Γιάννης Μαρκόπουλος, Σταύρος Ξαρχάκος, Andrew Lloyd Webber, John Barry, Robin Gibb (Titanic Requiem), μια σημαντική διεθνής καριέρα, με την υπογραφή της Sony Classical Αμερικής, αλλά κυρίως αμέτρητα αγαπημένα τραγούδια που αποτελούν σταθμούς μιας μοναδικής καριέρας.

Ο Μάριος Φραγκούλης ταξιδεύει φέτος στην Ελλάδα και μας προσκαλεί να γιορτάσουμε μαζί του μέσα από μια μαγική περιπλάνηση στον κόσμο της προσωπικής του μουσικής ιστορίας.

Η τιμή της γενικής εισόδου της συναυλίας είναι 15 ευρώ και προπώληση πραγματοποιείται στο www.livetickets.gr και στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της συναυλίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου