ΕΞΟΔΟΣ

«Open day» συναυλία

open-day-συναυλία-667738

Νέα ήθη στα πολιτιστικά γεγονότα της πόλης μας δημιούργησε η «Open Day» συναυλία της Μουσικής Σχολής Τραγουδάρα, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή. Το απογευματινό ξεκίνησε με το άνοιγμα της Σχολής στο ευρύ κοινό, γνωριμία με τα μουσικά όργανα και ακροάσεις με μουσικές εκτελέσεις από καθηγητές και προχωρημένους μαθητές.

Στη συνέχεια ήρθε η ώρα της συναυλίας και ο χώρος μπροστά από τη Μουσική Σχολή έγινε η σκηνή όπου πλημμύρισε από μουσικές και τραγούδια. Ήταν μια μαγευτική βραδιά όπου καθηγητές και μαθητές παρουσίασαν ένα νοσταλγικό μουσικό πρόγραμμα με γνωστά κομμάτια ρόκ και τζάζ ξένων και ελλήνων δημιουργών.

Οι ήχοι του φλάουτου και του σαξόφωνου συνομίλησαν ιδανικά με την ηλεκτρική κιθάρα, το μπάσο και τα τύμπανα ακουμπώντας πάνω στα ηχοχρώματα του πιάνου. Πάνω σ’ αυτό το μουσικό χαλί κούμπωσαν αρμονικά οι μελωδικές φωνές των μαθητών του τμήματος σύγχρονου τραγουδιού της Σχολής που ξεδίπλωσαν τις δυνατότητές τους και μας παρέσυραν όλους να σιγομουρμουρίσουμε τους στίχους των τραγουδιών.

Ηταν μια μοναδική συναυλία που θα μείνει για καιρό στο νου όλων όσων πλημμύρισαν ασφυκτικά το χώρο αποτελώντας ένα ακόμη δείγμα του υψηλού επιπέδου σπουδών που επιτελείται στη Μουσική Σχολή Τραγουδάρα σε όλους τους τομείς της μουσικής.

Η. Κ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου