ΕΞΟΔΟΣ

Ερχεται ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου

ερχεται-ο-βασίλης-παπακωνσταντίνου-54188

Στην χορεία των σημαντικότερων Ελλήνων ερμηνευτών συγκαταλέγεται ο Βασίλης Παπακωνταντίνου, ο οποίος θα εμφανιστεί στην μουσική σκηνή στον πολυχώρο Τσαλαπάτα, την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου. O Βασίλης Παπακωνσταντίνου, με σχεδόν τέσσερις δεκαετίες στην πρώτη γραμμή του τραγουδιού, έχει αναγνωριστεί ως ένας από τους πιο χαρισματικούς performers, με εμφανίσεις, που ξεχωρίζουν για τον παλμό και τον ηλεκτρισμό τους. Πιο ώριμος και πιο «θυμωμένος» από ποτέ, έρχεται την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου στο VOX music stage, για να πυροδοτήσει τη σκέψη και να δώσει φωνή στις πιο βαθιές ανησυχίες μας.

Βασικός πυρήνας των εμφανίσεων του είναι τα τραγούδια που αγάπησε και αγαπήσαμε, τραγούδια που μας ταξίδεψαν, που δεν έχουν χαθεί στο χρόνο, και που χάρη στον δυναμισμό του Βασίλη Παπακωνσταντίνου συνθέτουν ένα απρόβλεπτο πρόγραμμα, γεμάτο ενέργεια. Δεν θα απουσιάσουν φυσικά και τραγούδια του πρόσφατου album «Αφετηρία», όπου νέοι συνθέτες ανέλαβαν να δώσουν μελωδίες σε στίχους του Οδυσσέα Ιωάννου μέσα από έναν πρωτότυπο διαγωνισμό στο internet για την ανάδειξη νέων δυνάμεων στο ελληνικό τραγούδι.

Πιο επίκαιρος από ποτέ βρίσκει την αλήθεια μέσα στα τραγούδια, ντύνει τις σκέψεις μας, δίνει ρυθμό στις ανησυχίες μας, ηλεκτρίζει τη διάθεση μας. Μαζί του εμφανίζονται οι : Αντρέας Αποστόλου πιάνο, Φρόσω Στυλιανού τραγούδι / φωνητικά, Βαγγέλης Πατεράκης μπάσο, Στέφανος Δημητρίου ντράμς, Γιάννης Αυγέρης κιθάρα / φωνητικά, Meri Brozi – βιολί / τραγούδι, Γιάννης Δίπλας επιμέλεια φώτων, Αλέκος Μπίτος επιμέλεια ήχου, ενορχήστρωση Αντρέας Αποστόλου.

Οργάνωση Παραγωγής: STRAY MUSIC. Οι πύλες ανοίγουν στις 10.30 μμ, το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 24210 35350 και οι τιμές εισόδου είναι 12 ευρώ, το ποτό 6 ευρώ και η μπίρα 4 ευρώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου