ΕΞΟΔΟΣ

Συναυλία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

συναυλία-με-τον-μιχάλη-χατζηγιάννη-453981

Τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας

Συναυλία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη διοργανώνεται τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου στις 21:30 στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας Βόλου.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους δημιουργούς και ερμηνευτές της γενιάς του, με τραγούδια που έχουν χαραχθεί βαθιά στην ψυχή του κοινού, γνωρίζει πώς να γεμίζει τον κόσμο με μουσική, όμορφα συναισθήματα και καλή διάθεση.

Φέτος το καλοκαίρι το δίωρο πρόγραμμα, που έχει ετοιμάσει μαζί με την ομάδα των εξαιρετικών μουσικών του, ταξιδεύει το κοινό από τα διαχρονικά «Αγγιγμα ψυχής» και «Πάρτι», μέχρι τα απόλυτα αγαπημένα «Δεν φεύγω» και «Βυθός» και από τα ξεσηκωτικά «Για σένα», «Χωρίς αναπνοή» και «Χέρια ψηλά», μέχρι το «Ολα ή τίποτα» και «Το καλοκαίρι μου». Η «Σαϊτιά» και το πρόσφατα αγαπημένο «Χορεύω» έρχονται και συνοδεύουν τα ολοκαίνουργια «Μην αργείς» και «Κανένας μόνος».

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης προσκαλεί το κοινό με αισιοδοξία σε ένα ακόμα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι.

Τον συνοδεύουν οι μουσικοί Σόλωνας Αποστολάκης πιάνο, πλήκτρα, ενορχήστρωση, Σπύρος Μάζης(μπάσο, Αλεφραγκής Μάκης τύμπανα, Ιάσονας Μαυρογεώργος ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα, Στέλιος Κατσατσίδης ακορντεόν. Τεχνικοί ήχου Αντώνης Μωραΐτης και Σταύρος Συκιανάκης.

Παραγωγή Ιωάννης Τρουλλινός – Life Works Productions, τηλέφωνο επικοινωνίας 6970061167.

Προπώληση βιβλιοπωλείο «Λύχνος», Κ. Καρτάλη 160, τηλέφωνο 2421032916, Κεχαΐδης «Μουσική Ηχος Φως», Κουταρέλια 29, τηλέφωνο 2421037891 και διαδικτυακά στο Viva.gr στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.viva.gr/tickets/music/periodeia/mixalis-xatzigiannis-kalokairi-2021/.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου