ΕΞΟΔΟΣ

Στο Βόλο η Μαριώ

στο-βόλο-η-μαριώ-4448

Η Μαριώ θα εμφανιστεί αύριο το βράδυ στην «Νυχτωδία» πλαισιωμένη από τους «Χόχλαξ» και θα ερμηνεύσει με τον δικό της ανεπανάληπτο τρόπο ορισμένα από τα πιο αξιόλογα κομμάτια από το σμυρνέικο, ρεμπέτικο και λαϊκό ρεπερτόριο.

Η Μαριώ βαφτίστηκε στη μουσική από τα 13 της τραγουδώντας και παίζοντας ακορντεόν δίπλα στον πατέρα της, που ήταν επίσης μουσικός. Από τότε υπηρετεί με υποδειγματική συνέπεια και πάθος το τραγούδι δίπλα στους σημαντικότερους εκτελεστές του ρεμπέτικου και του λαϊκού τραγουδιού. Με βάση τη Θεσσαλονίκη έχει περιοδεύσει στις περισσότερες ελληνικές πόλεις, καθώς και την Ευρώπη, Σκανδιναβία και Αμερική.

Οι ΧΟΧΛΑΞ εμφανίζονται τακτικά στην Αθήνα και την επαρχία, ενώ αίσθηση έχουν δημιουργήσει οι εμφανίσεις τους στην Κύπρο, την οποία επισκέπτονται συχνά. Οι πλέον επιτυχημένες περιοδείες τους, ωστόσο, πραγματοποίθηκαν στις Η.Π.Α. το 2009 και το 2012, κατά τις οποίες εμφανίστηκαν σε σημαντικές μουσικές σκηνές της Καλιφόρνιας. Δύο από τα τρία μέλη των ΧΟΧΛΑΞ, ο Ορέστης Κολέτσος και η Jaime Smith, έχουν μακρά συνεργασία με τη ΜΑΡΙΩ, ενώ η Smith συμμετέχει με το βιολί της στο CD «Μαριώ, 50 χρόνια διαδρομή» που κυκλοφορεί από την εταιρία PROTASIS.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου