ΕΞΟΔΟΣ

Μελωδικό ταξίδι

μελωδικό-ταξίδι-43678

Δυνατά μουσικά ηχοχρώματα συνθέτουν την επικείμενη εμφάνιση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στο «Vox» στον πολυχώρο Τσαλαπάτα, το βράδυ της Παρασκευής 25 Ιανουαρίου. Λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου της album με τίτλο «Μετακόμιση τώρα», και μετά τις sold out εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη συνεχίζει τις ζωντανές της εμφανίσεις και θα βρεθεί, την προαναφερθείσα ημερομηνία, στον Βόλο.

Έχοντας ετοιμάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, η δημοφιλής ερμηνεύτρια ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους φίλους με ένα μοναδικό ζωντανό πρόγραμμα, όπου θα παρουσιάσει δείγμα της καινούργιας της δουλειάς αλλά και τραγούδια γνωστά και αγαπημένα. Ένα μελωδικό ταξίδι πέρα από όρια και σύνορα, που μόνο η μαγική φωνή της μπορεί να ταξιδέψει το κοινό.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο αλλά και τραγούδια διασκευασμένα από την ίδια και το στενό της συνεργάτη Ευριπίδη Ζεμενίδη που θα ενθουσιάσουν και θα αγγίξουν όλους τους φίλους της.

Μαζί της εμφανίζονται οι καταξιωμένοι σολίστες: Ευριπίδης Ζεμενίδης-κιθάρα -τραγούδι, Βαγγέλης Στεφανόπουλος- πλήκτρα, Γιάννης Αγγελόπουλος-τύμπανα, Παρασκευάς Κίτσος -Μπάσο, Νίκος Πασσαλίδης-Μπουζούκι, ούτι.

Την ενορχήστρωση των τραγουδιών έκανε ο Ευριπίδης Ζεμενίδης ενώ την επιμέλεια του προγράμματος ανέλαβε αντίστοιχα ο Μίνως Θεοχάρης. Υπεύθυνος για τον ήχο είναι ο Αργύρης Λιανός, ενώ τον σχεδιασμό και τον χειρισμό των φωτισμών έχει κάνει ο Βασίλης Καραμούζης. Η τιμή εισόδου είναι 12 ευρώ και η προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται στο Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 24210.35350.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου