ΕΞΟΔΟΣ

Επιθεώρηση στο Βόλο

επιθεώρηση-στο-βόλο-424115

Η επιθεώρηση των Ντίνου Σπυρόπουλου και Γιώργου Γαλίτη «Μας πήρανε τα σώβρακα ζητάνε και τα ρέστα» θα παρουσιαστεί αύριο Δευτέρα 29 Αυγούστου στις 9.30 μμ στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου. Ένας μεγάλος θίασος πρωταγωνιστών με επικεφαλείς τους: Στάθη Ψάλτη, Σόφη Ζανίνου, Κώστα Ευρυπιώτη, Μιχάλη Μόσιο, Γιώργο Παπαζήση, Βασίλη Κούκουρα, Γιάννη Παπαθανάση, Χριστίνα Ψάλτη, Βασίλη Ζωνόρο, Ντίνο Σπυρόπουλο, Αλεξάνδρα Καρακατσάνη, Τίσσα Βασιλάκη, ενώνει τις δυνάμεις του και περιοδεύει σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου για να χαρίσει γέλιο και σάτιρα.

Σε αυτή τη δύσκολη εποχή που περνάει η χώρα μας, οι αδελφοί Τάγαρη αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη του κοινού να ξεφύγει από τα προβλήματα του

και να περάσει δύο ευχάριστες ώρες ξεγνοιασιάς, διοργάνωσαν την περιοδεία μαμούθ

σε Ελλάδα και Κύπρο, που έχει ως ενδιάμεσο σταθμό το Βόλο και το θεατρόφιλο κοινό της περιοχής μας.

Η μουσική είναι του Τόλη Κετσελίδη, τα σκηνικά-κοστούμια της Μύριαμ Βίντια και οι χορογραφίες είναι της Δώρας Σωτήρχου. Ο Στάθης ψάλτης ως Πειναλόγκας τα Ψέλνει σε όλους τους πολιτικούς όπως μόνο αυτός ξέρει. Ο Μιχάλης Μόσιος ως Ταμτάκος μπαίνει σε ελληνικό νοσοκομείο και περιγράφει το αλαλούμ που επικρατεί. Ο Γιώργος Παπαζήσης γίνεται κουμπάρος σε έναν αιωνόβιο φίλο του που παντρεύεται πιτσιρίκα, ο Κώστας Ευρυπιώτης εξασκεί το μοναδικό επάγγελμα που έχει άνθηση στη Ελλάδα. Γιαουρτάς.

Ο Βασίλης Κούκουρας μπερδεμένος με τις αποδείξεις και την Εφορία βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Ο Γιάννης Παπαθανάσης προσπαθεί με δυσκολία να τα βγάλει πέρα. Όχι γι’ αυτόν για τη φουκαριάρα τη μάνα του. Η Χριστίνα Ψάλτη είναι ένα κοριτσάκι που με αυτά που βλέπει γύρω της δεν θέλει να μεγαλώσει. Ο Βασίλης Ζωνόρος προσπαθεί να αποδείξει ότι έτσι είναι αν έτσι νομίζουμε. Ο Ντίνος Σπυρόπουλος ως γιατρός Φρικιώρης έχει λύσεις για όλα. Η Σόφη Ζανίνου θα δώσει άλλη μια φορά κέφι με το τραγούδι της. Παίζουν ακόμα η Αλεξάνδρα Καρακατσάνη και η Τίσσα Βασιλάκη. Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου