ΕΞΟΔΟΣ

Φεστιβάλ στη Βυζίτσα

φεστιβάλ-στη-βυζίτσα-412612

Μουσική και καλοκαιρινές βραδιές για ντόπιους και επισκέπτες

Ανοίγει αυλαία το Φεστιβάλ της Βυζίτσας, που αποτελεί πλέον θεσμό στα πολιτιστικά δρώμενα του Πηλίου. Το φεστιβάλ πολιτιστικών δράσεων, ανταλλαγής απόψεων, έκφρασης, επικοινωνίας και πάνω απ’ όλα μουσικής διασκέδασης, που ξεκίνησε το 2012, που συνεχίζεται για τρίτη χρονιά, είναι το όνειρο και η φιλοδοξία δύο καταξιωμένων καλλιτεχνών, του Παύλου Δημητριάδη και του Γιώργου Κυράτσου, με μεγάλη πείρα σε αντίστοιχες καλλιτεχνικές δραστηριότητες και με υψηλού κύρους συνεργάτες που θα διδάξουν από σήμερα 18 έως τις 26 Ιουλίου στη Βυζίτσα Πηλίου.

Hδη οι συμμετοχές των ενδιαφερομένων όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά από την Ευρώπη και την Αμερική, δίνουν το στίγμα μιας ζωντανής θερινής δραστηριότητας που σκοπό έχει να συνδυάσει την τέχνη, τη μουσική αλλά και τις διακοπές σε ένα παραδοσιακό περιβάλλον, με έμπνευση και όρεξη για νέες δημιουργίες.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής: αύριο Σάββατο 19 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ρεσιτάλ πιάνου του Αλέξανδρου Σαρακενίδη στην παλιά ταβέρνα «Γιωργάρας». Τη Δευτέρα 21 Ιουλίου προγραμματίζεται ρεσιτάλ πιάνου – διάλεξη του Σπύρου Δεληγιαννόπουλου στην παλιά ταβέρνα «Γιωργάρας». Την Τετάρτη 23 Ιουλίου ανοίγουν οι κιθαριστικοί ορίζοντες στο Μοναστήρι του Αη Γιάννη με τους: Λάρυ Χάμετ κιθάρα, Ιάκωβο Κολανιάν κιθάρα, Ααρόν Βασκέζ κιθάρα, Θεόφιλο Σωτηριάδη, σαξόφωνο, Ράντυ Κουν κρουστά. Την Πέμπτη 24 και την Παρασκευή 25 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν συναυλίες σπουδαστών του σεμιναρίου, στην παλιά ταβέρνα «Γιωργάρας» που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού.

Το φεστιβάλ «Unlimited Music & Arts» υποστηρίζεται από το Δήμο Νοτίου Πηλίου.

Τη διοργάνωση υπογράφει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βυζίτσας και την καλλιτεχνική διεύθυνση οι : Παύλος Δημητριάδης – Γιώργος Κυράτσος

Στην ιστοσελίδα www.unlimitedmusicarts.gr υπάρχουν αναλυτικά όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα τμήματα που θα λειτουργήσουν, τους καθηγητές που θα διδάξουν και τους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν. Ολες οι προγραμματισμένες συναυλίες ξεκινούν στις 9:00 μ.μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου