ΕΞΟΔΟΣ

Σε χορευτικά βήματα

σε-χορευτικά-βήματα-40404

Το πρώτο Performance Show παρουσιάζεται, την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου στις 21.00, στο See You, στην πόλη του Βόλου, στα πλαίσια έναρξης δραστηριοτήτων της Azucar entertainment. Σε ένα τρίωρο καλλιτεχνικό παζλ πάνω από 40 τοπικοί και διεθνείς καλλιτέχνες δημιουργούν ένα φυτώριο δημιουργικότητας και πειραματισμού με ανταλλαγή ιδεών στο χορό, θέατρο και performance art. Aerial silks, belly dance, bachata, merenque, salsa, reggaeton, tango argentino, street-up, hip-hop, break-dance, zumba, παντομίμα και θεατρικοί αυτοσχεδιασμοί θα διανθίσουν την εκδήλωση.

Η βραδιά διοργανώνεται με τη μορφή ενός μικρού φεστιβάλ στις Τέχνες του Θεάματος, που φιλοδοξεί να αναπτυχθεί σε πολυήμερο φεστιβάλ με συμμετοχές από διαφορετικές χώρες και να καθιερωθεί σαν θεσμός στην πόλη του Βόλου.

Σκοπός του είναι: να προωθήσει την πρόοδο και την εκπαίδευση στις τέχνες του θεάματος, να παρέχει υποστηρικτικό περιβάλλον σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες του χώρου για βελτίωση των δεξιοτήτων τους, να δώσει την ευκαιρία συμμετοχής, παρουσίασης και αλληλεπίδρασης σε καλλιτεχνικά σύνολα της τοπικής κοινωνίας.

Συμμετέχουν οι (καλλιτέχνες και σύνολα): Boris Chucho (Κούβα), Αdianes Pino (Κούβα), Mariella Nelson (Bραζιλία), Jefferson Luis (Bραζιλία), Δανάη Μαλτέζου(Ελλάδα), Salsa Y Soueno (Ελλάδα), Puerto Del Tango (Ελλάδα), Chorus Line (Ελλάδα), Άννα Κίτσου (Ελλάδα), Θεατρομαζώματα (Ελλάδα),Πειραματική Σκηνή Ν. Ιωνίας Βόλου (Ελλάδα). Την διοργάνωση ανέλαβε το ΑZUCAR και συνδιοργανωτής είναι η Πειραματική Σκηνή Ν. Ιωνίας Βόλου.

Η τιμή εισόδου είναι 10 ευρώ για ενήλικες, 5 ευρώ για φοιτητές, 3 ευρώ για μαθητές (η τιμή περιλαμβάνει ποτό και αναψυκτικό). Πληροφορίες συμμετοχής στα τηλέφωνα 6982115245, 6970883140.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου