ΕΞΟΔΟΣ

Θεατρικό διήμερο στη Συκή

θεατρικό-διήμερο-στη-συκή-374467

Η «Δεσποινίς ετών 39» περιοδεύει και προσφέρει απλόχερα το γέλιο στους θεατές

Η Θεατρική παρέα του Πολιτιστικού Συλλόγου Συκής «Γ. Ρηματισίδης» παρουσιάζει την αριστουργηματική κωμωδία των Σακελλάριου – Γιαννακόπουλου «Δεσποινίς ετών 39» την Παρασκευή 21 Αυγούστου στις 9.15 μμ στην πλατεία της Συκής. Η θεατρική ομάδα επιστρέφει στη γενέτειρά της, στη Συκή, αλλά όχι μόνη. Συνοδεύεται από τη θριαμβευτική επιτυχία που γνώρισε στην Αργαλαστή, το Νεοχώρι, τη Βυζίτσα και το Χόρτο με κατάμεστες από κόσμο παραστάσεις.

Παρόλο που ήταν προγραμματισμένο να είναι η τελευταία παράσταση για φέτος, μετά την τεράστια ανταπόκριση του κόσμου, θα δοθούν έκτακτες παραστάσεις στις 26 Αυγούστου στο Ανήλιο και πιθανόν στην Αγριά και το Βόλο στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι η σκηνοθεσία και η μουσική επιμέλεια είναι του Σταμάτη Παγασαίου και τους ρόλους ερμηνεύουν οι Γαρύφαλλος Κωστούλιας, Γαρυφαλλιά Γ. Ακρίβου, Δημήτρης Χριστογιάννης, Γαρυφαλλιά Α. Ακρίβου, Σοφία Χαλίδου, Γιάννης Τσουρέλης, Δημήτρης Κοσμάς και Γιάννης Γκουμάκης.

Το Σάββατο 22 Αυγούστου στις 8:30 μμ και πάλι στην πλατεία της Συκής η Θεατρική παρέα του Πολιτιστικού Συλλόγου θα παρουσιάσει την παιδική θεατρική παράσταση «Η κρουαζιέρα των Θεών» του Βασίλη Αναστασιάδη με τους μικρούς φίλους του χωριού και όχι μόνο, ηλικίας 4 έως 12 χρονών. Πρόκειται για μια θεότρελη σπονδυλωτή μουσική κωμωδία που αναφέρεται στο ταξίδι των 12 θεών του Ολύμπου στην σύγχρονη Αθήνα και τα σπαρταριστά – παράξενα που συναντούν εκεί. Η υποστήριξη των παιδιών ήταν τέτοια που ενώ οι ρόλοι του θεατρικού είναι 27 τελικά συμμετέχουν στην παράσταση πάνω από 30 παιδιά. Η σκηνοθεσία και οι χορογραφίες είναι και πάλι του Σταμάτη Παγασαίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου