ΕΞΟΔΟΣ

Συναυλία αλληλεγγύης από το Επιμελητήριο Μαγνησίας

συναυλία-αλληλεγγύης-από-το-επιμελητ-366632

Το μεγάλο Ελληνα συνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη, που φέτος γιορτάζει τα 90 του χρόνια, τιμά το Επιμελητήριο Μαγνησίας, διοργανώνοντας μία μεγάλη συναυλία με την ερμηνεύτρια Μπέττυ Χαρλαύτη και τη χορωδία παραδοσιακής μουσικής «Ιωνία». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Αυγούστου στις 9 το βράδυ, στο ανοιχτό δημοτικό θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη».

Το αφιέρωμα στη σπουδαία αυτή προσωπικότητα της σύγχρονης ελληνικής τέχνης έχει χαρακτήρα αλληλεγγύης, καθώς αντί εισιτηρίου οι θεατές καλούνται να συνεισφέρουν με ελληνικά προϊόντα, που το Επιμελητήριο θα διαθέσει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Ορφανοτροφείο Βόλου.

Γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη θα ερμηνεύσει η Μπέττυ Χαρλαύτη, συνεργάτιδα της Λαϊκής Ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης», συμπράττοντας με τη χορωδία παραδοσιακής μουσικής «Ιωνία», την οποία διευθύνει η Κορνηλία Φραγκογιάννη. Μαζί τους, θα βρίσκονται οι μουσικοί Γιάννης Μπελώνης (πιάνο), Θανάσης Βασιλάς (μπουζούκι), Βαγγέλης Κονταράτος (κιθάρα), Σταύρος Καβαλιεράτος (μπάσο) και Νίκος Σκομόπουλος (ντραμς), επίσης συνεργάτες της Λαϊκής Ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης».

Τη συναυλία θα παρουσιάσει η Διευθύντρια της Φωνής της Ελλάδας της ΕΡΤ κ. Γιάννα Τριανταφύλλη και θα καλύπτεται ζωντανά από το δίκτυο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας (ΕΡΤ), που είναι και ο χορηγός επικοινωνίας, μαζί με το Πρώτο Πρόγραμμα, τη Φωνή της Ελλάδας και την ΕΡΑ Βόλου.

Το εισιτήριο που θα «πληρώσουν» οι θεατές δεν θα είναι σε χρήματα, αλλά σε τρόφιμα και προϊόντα ελληνικής προέλευσης, που θα διατεθούν για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Ορφανοτροφείου Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου