ΕΞΟΔΟΣ

«Τερψιχόρεια 2019» στο δημοτικό θέατρο Νέας Ιωνίας

τερψιχόρεια-2019-στο-δημοτικό-θέατρο-ν-266697

Επιτυχία σημείωσαν οι εκδηλώσεις «Τερψιχόρεια 2019» στο δημοτικό θέατρο Νέας Ιωνίας.

Επιτυχία σημείωσαν οι εκδηλώσεις «Τερψιχόρεια 2019», που διοργανώθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας, με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Πολιτισμού ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου και τη συμμετοχή συγκροτημάτων παραδοσιακών χορών ενηλίκων.

Στην εκδήλωσή, που είχε τίτλο «Ας κρατήσουν οι χοροί» συμμετείχαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κάτω Γαρούνας Κέρκυρας, ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλυρου Θεσσαλονίκης, ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Χορονός Λαμίας, ο Αθλητικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Πορταριάς «Ορμίνιο», ο Σύλλογος Γυναικών Σκιάθου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Διμηνίου Μαγνησίας, το παιδικό και το τμήμα ενηλίκων Συλλόγου «Τερψιχόρη Βόλου».

Οι διοργανωτές ευχαριστούν τον εκπρόσωπο του Δήμου Βόλου Τριαντάφυλλο Γκογκινούδη για την παρουσία του, αλλά και τους μουσικούς Νίκο Κερασιώτη κλαρίνο, Κωνσταντίνο Μούτο λαούτο, Χρήστο Δασκαλόπουλο βιολί, Αναστασία Λύτρα κρουστά, Φανή Μπαρμπή τραγούδι και Μαρίνα Μπαρούτα τραγούδι.

«Πάνω από όλα ευχαριστούμε τους Συλλόγους, που έλαβαν μέρος στην εκδήλωσή μας κι όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους. Πιστεύουμε πως σήμερα, περισσότερο παρά ποτέ, είναι επιτακτική η ανάγκη να αγωνιστούμε με κάθε τρόπο για τη διαφύλαξη της παράδοσης του τόπου μας, ως ελάχιστο χρέος απέναντι στις προηγούμενες γενιές, που μας άφησαν την πολιτιστική κληρονομιά και στις επόμενες γενιές που θα την κληροδοτήσουν. Ελπίζουμε πως πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι, που θα ενδιαφέρονται για τον τόπο τους και θα δραστηριοποιούνται για την πρόοδό του» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου