ΕΞΟΔΟΣ

Δύο ξεχωριστοί καλλιτέχνες

δύο-ξεχωριστοί-καλλιτέχνες-1975

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος και ο Σπύρος Γραμμένος εμφανίζονται απόψε στο Lab Art

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος και ο Σπύρος Γραμμένος θα εμφανιστούν σήμερα Παρασκευή 21 Νοεμβρίου στο Lab Art στο συγκρότημα Τσαλαπάτα στο Βόλο, ενώ οι πόρτες ανοίγουν στις 22.00.

Ο απρόβλεπτος κωμικός Χριστόφορος Ζαραλίκος και ο ανατρεπτικός τραγουδοποιός Σπύρος Γραμμένος παρουσιάζουν ο ένας τον άλλον. Σε μία ξεχωριστή, πολυμορφική παράσταση, για μία μόνο βραδιά, παρουσιάζουν ο ένας τον άλλον, σχολιάζουν, σατιρίζουν, καυτηριάζουν, τραγουδούν, γελούν, πληρώνονται και φεύγουν.

Οι ίδιοι αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Μας ζήτησαν να γράψουμε κάτι για την παράσταση που ετοιμάζουμε… Λοιπόν, επειδή τώρα φτιάχνουμε την παράσταση και μπορεί να τα αλλάξουμε όλα την τελευταία μέρα, δεν έχουμε να γράψουμε κάτι για την παράσταση εκτός απ´ τα σίγουρα: Μην τη χάσετε. Η παρουσία σας είναι προαπαιτούμενο για να πάρουμε την επόμενη δόση του ΔΝΤ. Οποιος δεν έρθει, θα του χτυπήσει την πόρτα η Εφορία. Θα πάρει το πρωτάθλημα η Καλλονή. Θα χαθούν 20 θέσεις εργασίας από τις 800.000 του Σαμαρά και τις 300.000 του Τσίπρα. Αυτά μόνο τον πρώτο μήνα. Μετά…».

Παίζουν οι μουσικοί: Andre Nikakis μπάσο, Βασίλης Λαγδάς κιθάρα, Δημήτρης Μποσινάκος ντραμς, Σάσυ Τσεντούρου σαξόφωνο και κλαρίνο, ήχος Μάνος Στάγιας και Κωνσταντίνος Χαϊκάλης, φωτογραφίες Θωμάς Αρσένης.

Οι τιμές εισιτηρίων είναι 9 ευρώ στην προπώληση, 12 ευρώ στο ταμείο, φοιτητικό και ανέργων 8 ευρώ με την επίδειξη πάσο /κάρτας στην είσοδο.

Προπώληση πραγματοποιείται στα καταστήματα: Παπασωτηρίου, Κουμουνδούρου με Δημητριάδος, Public store, Ογλ με Κονταράτου, Seven Spots (επί των οδών Καρτάλη, Πολυμέρη και Ευαγγελιστρίας), Elefantascoffeebar, Τ. Οικονομάκη 70Α.

Διαδικτυακά στο Viva.gr ή με τηλέφωνο στο 11876 καθώς και σε όλα τα καταστήματα Public, Seven spots, Παπασωτηρίου σε όλη την Ελλάδα.

Πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο 242140 3454, 10:00-14:00 και 18:00-22:00.

Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου