ΕΞΟΔΟΣ

Με έντεχνη και λαϊκή μουσική

με-έντεχνη-και-λαϊκή-μουσική-18389

Bραδιά έντεχνης και λαϊκής μουσικής προγραμματίζεται μεθαύριο Παρασκευή 15 Απριλίου στις 21.30, στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Θεατρίνη στον Βόλο, με δυο εξαιρετικούς νέους ερμηνευτές, τους Μαριάννα Λούμα, Γιώργο Σιώμο. Στο πιάνο και στο ακορντεόν ο συνθέτης – ενορχηστρωτής Ζαφείρης Κουκουσέλης.

Ο ερμηνευτής Γιώργος Σιώμος άρχισε να γνωρίζει τον κόσμο της μουσικής στην ηλικία των 6 ετών. Είναι απόφοιτος του Μουσικού Σχολείου Βόλου έχει κάνει μαθήματα στο τμήμα ελληνικού τραγουδιού στο Ωδείο Ρυθμός και σπουδάζει στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Εχει πάρει μέρος σε ποικίλες συναυλίες με το Μουσικό Σχολείο, καθώς ακόμα έχει συμπράξει με διάφορες ορχήστρες με παρουσιάσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ταυτόχρονα, έκανε τα πρώτα του βήματα στα μονοπάτια της παράδοσης με τον παραδοσιακό σύλλογο «Ιωνία» έχοντας συμμετάσχει σε συναυλίες με εξαιρετικούς καλλιτέχνες όπως Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μπάμπη Τσέρτο, Πέτρο Γαϊτάνο, Χρήστο Μάστορα κ.ά. καθώς επίσης και σε αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη με τον Στέφανο Κορκολή. Τέλος, έχει εργαστεί επαγγελματικά σε μαγαζιά και μουσικές σκηνές του Βόλου.

Η νεαρή ερμηνεύτρια Μαριάννα Λούμα απόφοιτος του Μουσικού Σχολείου Βόλου και φοιτήτρια του τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ξεκίνησε την ενασχόλησή της με τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία.

Μέχρι και σήμερα μετρά πληθώρα εμφανίσεων σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού, στο πλευρό σπουδαίων μουσικών. Ηδη από τα σχολικά της χρόνια συμμετείχε σε ποικίλα αφιερώματα ως μέλος χορωδίας αλλά και ως σολίστ, σε συναυλίες που πραγματοποιήθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης αλλά και σε διάφορες άλλες μουσικές σκηνές ανά την Ελλάδα.

Ιδιαίτερα ξεχωριστή για εκείνη ήταν η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή «Στην υγειά μας» με το Σπύρο Παπαδόπουλο στο αφιέρωμα του Μουσικού Σχολείου στον Βασίλη Τσιτσάνη. Αποφοίτησε από το τμήμα ελληνικού τραγουδιού στο Ωδείο Ρυθμός και μετά, ξεκίνησε να ασχολείται σε επαγγελματικό επίπεδο με το τραγούδι και πλάι σε σπουδαίους μουσικούς εμφανίζεται σε διάφορα μαγαζιά και μουσικές σκηνές χαράζοντας τη δική της μουσική πορεία.

Τηλέφωνο επικοινωνίας με το Κέντρο Πολιτισμού και Τεχνών Θεατρίνη 6906842332.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου