ΕΞΟΔΟΣ

Άγιος Γεώργιος Νηλείας

άγιος-γεώργιος-νηλείας-171090

Συνεχίζονται οι πολυήμερες εκδηλώσεις του 4ου Φεστιβάλ Αφήγησης Πηλίου που διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό-Εξωραϊστικό Σύλλογο Αγίου Γεωργίου Νηλείας και την ΠΗΛΙΟΝ ΟΡΟΣ για έκτη μέρα σήμερα Παρασκευή.

Μετά το πρωινό εργαστήριο στην τέχνη της Αφήγησης του Αϊγιωργίτη της διασποράς Δ. Β. Προύσαλη το πρόγραμμα περιλαμβάνει αφηγήσεις και προβολές. Στις 7.30 μμ η Αγνή Στρουμπούλη αφηγείται στη Βρύση Ψ’μεν’ για παιδιά από 5 ετών και άνω και ενήλικο κοινό «Το κουντουνάκι και άλλα παραμύθια» ενώ το βράδυ στις 9.30 μμ στην αυλή του Ι.Ν Αγίου Γεωργίου Νηλείας ο Νίκος Βαραλής και μοναχές από την Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αγίου Γεωργίου θα αφηγηθούν γνωστές και άγνωστες ιστορίες από τα συναξάρια.

Στον ίδιο χώρο στις 10.30 μμ θα προβληθούν αποσπάσματα 30΄ από την τελευταία ταινία του βραβευμένου σκηνοθέτη Βασίλη Λουλέ «Πέρασα κι εγώ από εκεί και είχα παπούτσια από χαρτί».

Τις εκδηλώσεις υποστηρίζουν η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Νοτίου Πηλίου, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ και το Σωματείο «Παραμυθίας ιστόρησις».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου