ΕΞΟΔΟΣ

«O καλός Γουίλ Χάντιγκ»

o-καλός-γουίλ-χάντιγκ-111820

Ολοκληρώνονται οι προβολές στην αυλή του αρχοντικού Ζαφειρίου για το φετινό καλοκαίρι, με την ταινία «O καλός Γουίλ Χάντιγκ» που θα παρουσιαστεί την ερχόμενη Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου στις 8.30 μ.μ. Τις προβολές διοργανώνει το Κέντρο Πολιτισμού και Κοινωνικής Παρέμβασης «Ιωλκός», σε συνεργασία με την Δ/νση Αρχείων Μουσείων και Βιβλιοθηκών του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ του Δήμου Βόλου.

Η ταινία «Good Will Hunting», αμερικάνικης παραγωγής του 1997, σε σκηνοθεσία Γκάς Βάν Σάντ, είναι εξαιρετική και πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Ματ Ντέϊμον, Ρόμπιν Ουΐλιαμς, Μπεν Αφλεκ, Στέλλαν Στάρσγκαρντ.

Κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν ποτέ να πιστέψουν στον εαυτό τους, μέχρι τη στιγμή που κάποιος πιστεύει σε αυτούς. Το ευφυέστερο μυαλό ενός κορυφαίου αμερικανικού πανεπιστημίου δεν είναι κάποιος καθηγητής, αλλά αυτός που καθαρίζει τα πατώματα της σχολής, ο Γουίλ Χάντινγκ (Ματ Ντέιμον).

Η ταινία απέσπασε Οσκαρ Β’ Ανδρικού (Robin Williams), πρωτότυπου σεναρίου 1998, ήταν υποψήφια για άλλα 7 Οσκαρ 1998: καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας, Α’ Ανδρικού (Matt Damon), Β’ Γυναικείου (Minnie Driver), μοντάζ, μουσικής, τραγουδιού, απέσπασε Χρυσή Σφαίρα Σεναρίου το 1998, Αργυρή Αρκτο στον Matt Damon για το ξεχωριστό ατομικό του επίτευγμα στο σενάριο και την πρωταγωνιστική ερμηνεία, στο Φεστιβάλ Βερολίνου 1998.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου