ΕΞΟΔΟΣ

Οι Supersuckers στον Βόλο

οι-supersuckers-στον-βόλο-1057390

Η καλύτερη rock ‘n’ roll μπάντα στον πλανήτη επιστρέφει με τον ένατο δίσκο της!

Η καλύτερη rock ‘n’ roll μπάντα στον πλανήτη; Ποιος νοιάζεται για την απάντηση; Το σημαντικό είναι ότι οι Supersuckers επέστρεψαν και με τον ένατο δίσκο τους δείχνουν αγέραστοι και ακούραστοι. Κυρίως όμως δείχνουν ότι σε μια μουσική σκηνή που δεν δέχεται μεγάλα περιθώρια πρωτοτυπίας έχουν την ικανότητα, την έμπνευση και γνωρίζουν τον ιδανικό τρόπο ώστε να συνθέσουν μερικά από τα καλύτερα κομμάτια της καριέρας τους.

Ξεκίνησαν το 1988 στο Τούσον της Αριζόνα ως μία τριμελής μπάντα με το όνομα The Black Supersuckers. Σήμερα, ο Eddie Spaghetti (μπάσο, φωνή) συνεχίζει με τον Marty Chandler (κιθάρα) και τον Chris Von Streicher (ντραμς).

Το 1992 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ, The Smoke Of Hell, μέσω της Sub Pop Records, στο ρόστερ της οποίας περιλαμβάνονται συγκροτήματα όπως οι Nirvana, οι Mudhoney και οι Soundgarden. Από τότε και μέχρι σήμερα η δισκογραφία τους μετρά δεκαεφτά studio άλμπουμ με rock ή altrock/country ύφος.

Φέτος συμπληρώνονται είκοσι πέντε χρόνια από την κυκλοφορία του άλμπουμ τους The Evil Power Of Rock N’ Roll και το γιορτάζουν –πού αλλού; Στον δρόμο.

Αυτόν τον μήνα βρίσκονται για πρώτη φορά στη χώρα μας (τέσσερα ολόκληρα χρόνια μετά το πρώτο lockdown και την αναβολή της τότε προγραμματισμένης περιοδείας τους), για να μας θυμίσουν ότι η ατάκα «το rock n’ roll δεν πεθαίνει ποτέ» κρύβει μια μεγάλη δόση αλήθειας.

Πότε: Αύριο, Σάββατο 23 Μαρτίου

Που: Café Santan Βόλος

Ωρα: 21:30 (οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30).

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ :

— More.com https://www.more.com/music/supersuckers-live-in-greece-ft-liptards/

— Καταστήματα Nova (πανελλαδικά)

— Καταστήματα Public (πανελλαδικά)

— Illusion Streetwear (Βόλος)

— Κεχαΐδης (Βόλος).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου