ΕΞΟΔΟΣ

Μονοήμερη εκδρομή στη Θήβα

μονοήμερη-εκδρομή-στη-θήβα-1042229

Από το Μουσικό Τμήμα της Νέας Δημητριάδας με αφορμή μουσικοχορευτική συνάντηση

Μονοήμερη εκδρομή στη Θήβα πραγματοποιεί το Μουσικό τμήμα Ν. Δημητριάδας, την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου.

Αφορμή είναι μουσικοχορευτική συνάντηση και το πρόγραμμα περιλαμβάνει στις 13:30 περίπου, ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών που είναι από τα σημαντικότερα αρχαιολογικά μουσεία στην Ελλάδα, καθώς μερικές από τις συλλογές που περιλαμβάνει είναι σπάνιες ή και μοναδικές στο είδος τους. Τα εκθέματά του προέρχονται από ανασκαφές στη Βοιωτία και καλύπτουν χρονολογικά τον πολιτισμό της περιοχής από τα παλαιολιθικά χρόνια έως τους μεταβυζαντινούς χρόνους.

Επίσης στις 16:00 θα γίνει προσκύνημα και οι συμμετέχοντας θα παρακολουθήσουν τον Εσπερινό στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος – Σαγματα που ιδρύθηκε το 12ο αιώνα, με περίτεχνες περσίδες και ψηφιδωτά και που θεωρείται το «σπίτι» του Αγίου Λουκά του νέου του ιατρού.

Στις 18:30 θα παρακολουθήσουν την μουσικοχορευτική συνάντηση με συμμετοχή χορωδιακών συνόλων και δείπνο – γλέντι. Η ώρα αναχώρησης είναι στις 10:00 την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου από το Δημαρχείο του Βόλου και η ώρα επιστροφής αργά το βράδυ. Πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο 6934704726.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Τιμή Εισιτηρίου 20€. Συμμετοχή στο δείπνο – γλέντι 13€ με πλήρες μενού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου