ΕΞΟΔΟΣ

Τελευταίες παραστάσεις για τον Δρόμο

τελευταίες-παραστάσεις-για-τον-δρόμο-1015831

Από την Πειραματική Σκηνή το Σαββατοκύριακο, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας

Η Πειραματική Σκηνή κλείνει τον κύκλο των παραστάσεων του έργου «Ο Δρόμος», με δύο ακόμη που θα δοθούν σήμερα, Σάββατο 18 και αύριο, Κυριακή 19 Νοεμβρίου, στο Θέατρο Πειραματικής Σκηνής (Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας) στις 9.00 μ. μ.

Το έργο παρουσιάζεται για πρώτη φορά και δημιουργήθηκε μέσα από τα μαθήματα του τμήματος.

Το πρόβλημα εργασίας που αντιμετωπίζει μια νέα με ανώτατη εκπαίδευση και μεταπτυχιακό, η συνάντηση ενός συνταξιούχου δασκάλου με έναν μαθητή του μετά από χρόνια, το πρόβλημα ενός εργατικού ατυχήματος και η αντιμετώπησή του,

η τυχαία συνάντηση δύο συχωριανών που μένουν στην ίδια πόλη, δύο φίλες που βγήκαν για καφέ και συζητούν τα προβλήματά τους σχολιάζοντας τον περίγυρο, η διαφωνία δύο αδελφών για την μητέρα τους αν πρέπει να πάει σε ένα γηροκομείο, δύο ρακοσυλλέκτες που συζητούν πως πέρασαν τη μέρα τους, η συνάντηση δυο φίλων απ’ το στρατό και το αναπάντεχο, η ξαφνική αλλαγή συμπεριφοράς μιας γυναίκας και ο τρόπος θεραπείας της από τη γιατρό, η κατάληξη ενός φτωχού και ορφανού κοριτσιού.

Δέκα ιστορίες με θέματα παρμένα από την καθημερινή ζωή των ανθρώπων, που ξεχωρίζουν για την επικαιρότητα και τις διαχρονικές αλήθειες που παρουσιάζουν, αναφορικά με τις ανθρώπινες σχέσεις, τις μικρότητες, την υποκρισία, τις κρυφές επιθυμίες και τις κοινωνικές συμβάσεις, που ταλανίζουν τους ανθρώπους κάθε εποχής και αποδεικνύουν πως στο πέρασμα του χρόνου οι ψυχές των ανθρώπων μένουν πάντα ίδιες.

Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Δημήτρη Πανταζή, σκηνικά- κοστούμια Χριστίνας Δημητρίου, φωτισμούς Δημήτρη Δημητριάδη, φωτογραφίες Αλκιβιάδη Μαρούγκα.

Τους ρόλους ερμηνεύουν οι : Χαρούλα Νικολάου, Μαρία Αθανασίου, Στράτος Μεγκές, Δημήτρης Θεοχαράκης, Αναστασία Χωματίδη, Φαίη Τσοπουρίδη, Ελένη Ζαντερίου, Ελένη Μπακίρη, Παναγιώτα Δούκα, Αλέξανδρος Χατζηχαραλάμπους, Βασιλική Ρούσσου, Γιάννη Σεχίδης, Μιχάλης Μουδάτσος.

Η πώληση εισιτηρίων θα γίνεται μια ώρα πριν την παράσταση στο ταμείο του Θεάτρου. Γενική είσοδος 5€.

Το έργο είναι κατάλληλο για θεατές άνω των 12 ετών.

Τηλέφωνο για πληροφορίες: 6944388045

Η παράσταση είναι υπό την αιγίδα του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου