ΕΞΟΔΟΣ

Πρεμιέρα απόψε από την Πειραματική Σκηνή

πρεμιέρα-απόψε-από-την-πειραματική-σκ-1013248

Παρουσιάζει τον «Δρόμο» τη νέα θεατρική παραγωγή της στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας

Πρεμιέρα κάνει απόψε, η νέα θεατρική παραγωγή της Πειραματικής Σκηνής με το έργο «Ο Δρόμος» που θα παρουσιαστεί από τους μαθητές του τμήματος των Βιωματικών Σεμιναρίων.

Το έργο παρουσιάζεται για πρώτη φορά και δημιουργήθηκε μέσα από τα μαθήματα του τμήματος.

Δέκα ιστορίες της καθημερινότητας που διαδραματίζονται σε έναν πεζόδρομο δημιουργούν το πάζλ του σήμερα.

Το πρόβλημα εργασίας που αντιμετωπίζει μια νέα με ανώτατη εκπαίδευση και μεταπτυχιακό, η συνάντηση ενός συνταξιούχου δασκάλου με έναν μαθητή του μετά από χρόνια, το πρόβλημα ενός εργατικού ατυχήματος και η αντιμετώπησή του,

η τυχαία συνάντηση δύο συχωριανών που μένουν στην ίδια πόλη, δύο φίλες που βγήκαν για καφέ και συζητούν τα προβλήματά τους σχολιάζοντας τον περίγυρο, η διαφωνία δύο αδελφών για την μητέρα τους αν πρέπει να πάει σε ένα γηροκομείο, δύο ρακοσυλλέκτες που συζητούν πως πέρασαν τη μέρα τους, η συνάντηση δυο φίλων απ’ το στρατό και το αναπάντεχο, η ξαφνική αλλαγή συμπεριφοράς μιας γυναίκας και ο τρόπος θεραπείας της από τη γιατρό, η κατάληξη ενός φτωχού και ορφανού κοριτσιού.

Δέκα ιστορίες με θέματα παρμένα από την καθημερινή ζωή των ανθρώπων, που ξεχωρίζουν για την επικαιρότητα και τις διαχρονικές αλήθειες που παρουσιάζουν, αναφορικά με τις ανθρώπινες σχέσεις, τις μικρότητες, την υποκρισία, τις κρυφές επιθυμίες και τις κοινωνικές συμβάσεις, που ταλανίζουν τους ανθρώπους κάθε εποχής και αποδεικνύουν πως στο πέρασμα του χρόνου οι ψυχές των ανθρώπων μένουν πάντα ίδιες.

Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Δημήτρη Πανταζή, σκηνικά- κοστούμια Χριστίνας Δημητρίου, φωτισμούς Δημήτρη Δημητριάδη, φωτογραφίες Αλκιβιάδη Μαρούγκα.

Τους ρόλους ερμηνεύουν οι : Χαρούλα Νικολάου, Μαρία Αθανασίου, Στράτος Μεγκές, Δημήτρης Θεοχαράκης, Αναστασία Χωματίδη, Φαίη Τσοπουρίδη, Ελένη Ζαντερίου, Ελένη Μπακίρη, Παναγιώτα Δούκα, Αλέξανδρος Χατζηχαραλάμπους, Βασιλική Ρούσσου, Γιάννη Σεχίδης, Μιχάλης Μουδάτσος.

Το έργο θα παρουσιαστεί για έξι μόνο παραστάσεις και συγκεκριμένα:

Παρασκευή 10, Σάββατο 11, Κυριακή 12 και Παρασκευή 17, Σάββατο 18, Κυριακή 19 Νοεμβρίου, στο Θέατρο Πειραματικής Σκηνής (Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας) στις 9.00 μ. μ.

Η πώληση εισιτηρίων θα γίνεται μια ώρα πριν την παράσταση στο ταμείο του Θεάτρου. Γενική είσοδος 5€.

Το έργο είναι κατάλληλο για θεατές άνω των 12 ετών.

Τηλέφωνο για πληροφορίες: 6944388045

Η παράσταση είναι υπό την αιγίδα του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου