ΕΞΟΔΟΣ

Μελωδικό ιστορικό αφιέρωμα

μελωδικό-ιστορικό-αφιέρωμα-1008855

Στο Έπος του ’40 σήμερα, από τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Μαγνησίας

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Μαγνησίας, τιμά το Έπος του ’40, με επετειακή εκδήλωση αφιερωμένη σε έργα των Γιώργου Κατσαρού – μουσικοσυνθέτη και Πυθαγόρα – στιχουργού.

Το μελωδικό ιστορικό αφιέρωμα θα γίνει απόψε, στις 7μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας Βόλου.

Η καλλιτεχνική επιμέλεια του αφιερώματος ανατέθηκε στη μουσικοπαιδαγωγό και μαέστρο κ. Αγγελική Κοντοπούλου, η οποία αυτή τη φορά συνεργάζεται με πολιτιστικούς φορείς της περιοχής μας, όπως: • Μουσική Σχολή ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ, με τη Παιδική Χορωδία του, που θα συνοδεύεται από ορχηστρικό τμήμα, με υπεύθυνους διδασκαλίας της Παιδικής Χορωδίας την κ. Αγλαΐα Τραγουδάρα και του Ορχηστρικού Τμήματος τον κ. Στέφανο Τραγουδάρα.

  • Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Δομοκού «Φιλαρέτη», με την αξιοσημείωτη συνοδεία της πρόεδρου του κ. Μαίρη Γκούβα.
  • Πολιτιστικός Σύλλογος Συκής «Γ. Ρηματισίδης», με υπεύθυνη την κ. Ευτυχία Μαραθά, με προσεγμένη εμφάνιση χορευτικού τμήματος.
  • Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου Βόλου, με το Χορωδιακό και Ορχηστρικό Τμήμα «Νέας Δημητριάδας», που έχει ακόμη μια φορά ρόλο συντονιστή και με υπεύθυνη διδασκαλίας – διεύθυνσης και ερμηνείας, τη μαέστρο του κ. Αγγελική Κοντοπούλου και με τη συνδρομή του προέδρου κ. Τριαντάφυλλου Γκογκινούδη.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή και για το κοινό της περιοχής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου