ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συγκλονιστικός μονόλογος στην Εξωραϊστική του Βόλου

συγκλονιστικός-μονόλογος-στην-εξωρα-850299

Στην Εξωραϊστική του Βόλου η Κατερίνα Διδασκάλου την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου με δύο παραστάσεις

Στο επίκεντρο του πολιτιστικού ενδιαφέροντος ο θερινός κινηματογράφος Εξωραϊστική του Βόλου, με το πρόγραμμα παραστάσεων και προβολών να συνεχίζεται τον Σεπτέμβριο.

Το αριστούργημα του Αντώνη Τσιπιανίτη με την Κατερίνα Διδασκάλου και τίτλο «Η πόρνη από πάνω» ανεβαίνει την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου για δύο παραστάσεις, στις 20.00 και τις 22.00, στον θερινό κινηματογράφο Εξωραϊστική του Βόλου.

Ο θεατρικός μονόλογος του Αντώνη Τσιπιανίτη «Η πόρνη από πάνω» με την Κατερίνα Διδασκάλου σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Πατρώνη είναι η παράσταση, που έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές από κοινό και κριτικούς.

Η Ερατώ, η νοικοκυρά από κάτω, μιλά για τον έρωτα, την απόρριψη, την προδοσία, τη βαναυσότητα σε βάρος των γυναικών, τους διεφθαρμένους δημόσιους λειτουργούς, την έλλειψη αυτοεκτίμησης. Με υπομονή και στωικότητα ζει στο περιθώριο, μέχρι την ημέρα που στο από πάνω διαμέρισμα μετακομίζει μια πόρνη. Και τότε…

Η Κατερίνα Διδασκάλου, αναπολώντας τη ζωή της Ερατούς, πλημμυρίζει κυριολεκτικά τη σκηνή ερμηνεύοντας ταυτόχρονα με απίστευτη ευκολία όλους τους χαρακτήρες, που έπαιξαν ρόλο στη ζωή της ηρωίδας. Μοναδικό ρεσιτάλ ηθοποιίας, που ταξιδεύει το κοινό για 90 λεπτά από το γέλιο στη συγκίνηση, παραμένοντας κάθε στιγμή στην πραγματικότητα για να οδηγήσει σε τέλος έκπληξη.

Το κείμενο υπογράφει ο Αντώνης Τσιπιανίτης, τη σκηνοθεσία ο Σταμάτης Πατρώνης, τους φωτισμούς η Ελένη Αναγνωστοπούλου, την καλλιτεχνική επιμέλεια ο Μηνάς Μινατσής, τα κοστούμια ο Δημήτρης Ανδριανός, τη μουσική επιμέλεια οι Μιχάλης Ρουμπής, Ιωάννης – Ιόλαος Μανιάτης. Βοηθός σκηνοθέτη Μιχάλης Ρουμπής. Επιμέλεια σκηνικού Ματθαίος Δαμίγος.

Η γενική είσοδος είναι 15 ευρώ και φοιτητικό, ανέργων, προπώληση 12 ευρώ. Προπώληση στο VIVA.GR.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου