ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκθεση φωτογραφίας στο Πορφυρογένειο

εκθεση-φωτογραφίας-στο-πορφυρογένει-847863

Ο πολυβραβευμένος Βολιώτης Παναγιώτης Φιλίππου παρουσιάζει έργα του στο κοινό

Εκθεση φωτογραφίας του Βολιώτη Παναγιώτη Φιλίππου εγκαινιάζεται την Τετάρτη 18 Μαΐου στις 8 το βράδυ στο Πορφυρογένειο Αγριάς. Ο νεαρός ταλαντούχος φωτογράφος, που σαρώνει τα βραβεία σε μεγάλους διαγωνισμούς, θα εκθέσει μέρος της δουλειάς του μέχρι το τέλος του μήνα.

Τα έργα θα διατίθενται προς πώληση και τα έσοδα θα δοθούν για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών που φιλοξενούνται στο Ορφανοτροφείο του Βόλου.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης κατάγεται από την Αγριά Βόλου και με ένα βίντεο που το ονόμασε «Ελληνικοί ουρανοί» κέρδισε το βραβείο BEST Of FEST. Στη συνέχεια κέρδισε το χρυσό Best Timelapse στο Los Angeles Independent Film Festival Awards, το πρώτο βραβείο στο 12mff Gold in Category Experimental (Ρουμανία), στην Barcelona Planet Film Festival απέσπασε το χρυσό Best Documentary Short Film και ετοιμάζεται να κατακτήσει και άλλες διακρίσεις αφού όπου προβάλλεται θριαμβεύει.

Το έργο, η καλλιτεχνική πορεία και τα βραβεία που έχει αποσπάσει, είναι προσβάσιμα στην ιστοσελίδα του www.panosphotographia.com.

Την έκθεση διοργανώνουν το Κοινωφελές Ιδρυμα Ν. και Ε. Πορφυρογένη, η Δημοτική Ενότητα Αγριάς, η Ενωση Ξενοδόχων Μαγνησίας και το Μουσείο Ελιάς και Λαδιού Πηλίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου