ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η θεατρική παρέα Συκής ξεκινά…

η-θεατρική-παρέα-συκής-ξεκινά-821749

Ο θρυλικός «μπακαλόγατος» πραγματοποιεί καλοκαιρινή περιοδεία στο Πήλιο

Η Θεατρική Παρέα Συκής, του Πολιτιστικού Συλλόγου Συκής «Γεώργιος Ρηματισίδης» μετά την μεγάλη επιτυχία της κλασσικής κωμωδίας «Δεσποινίς ετών 39» που περιόδευσε για δύο συνεχόμενες χρονιές σε όλο σχεδόν το Πήλιο και κατάφερε να φτάσει μέχρι και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου, επανέρχεται ακόμα πιο δυναμικά.

Φέτος παρουσιάζει την αξεπέραστη κωμωδία των Χρ. και Γ. Γιαννακόπουλου, «Ο Μπακαλόγατος» (της κακομοίρας).

Η παράσταση ανεβαίνει σε θεατρική διασκευή, μουσική επιμέλεια και σκηνοθεσία του Σταμάτη Παγασαίου και τους ρόλους ερμηνεύουν οι: Γαρύφαλλος Κωστούλιας, Θανάσης Γερογιάννης, Σοφία Χαλίδου, Δημήτρης Χριστογιάννης, Γαρυφαλλιά Γ. Ακρίβου, Γιάννης Γκουμάκης, Γαρυφαλλιά Α. Ακρίβου, Αποστόλης Χατζηγεωργίου, Δημήτρης Κοσμάς, Μαρία Κουκουμβρή, Βαλάντης Τσαμαντάνης.

Η πρεμιέρα φέτος θα δοθεί «εκτός έδρας», στη δροσερή Δράκεια, στην πάνω πλατεία, την Τετάρτη 6 Ιουλίου στις 9: 30 το βράδυ και θα ακολουθήσουν οι εξής παραστάσεις μέσα στο καλοκαίρι : Συκή 21 Ιουλίου, Νεοχώρι 25 Ιουλίου, Αφέτες 28 Ιουλίου, Αργαλαστή 4 Αυγούστου, Βυζίτσα 26 Αυγούστου, σε συνεργασία με τους αντίστοιχους τοπικούς Πολιτιστικούς Συλλόγους.

«Ετοιμαστείτε λοιπόν, να γελάσετε με την ψυχή σας με μια ανεπανάληπτη κωμωδία με τις περιπέτειες του θρυλικού Ζήκου, και να ξαναζήσετε μοναδικές στιγμές με τις αξεπέραστες ατάκες της που με αυτές όλοι μας μεγαλώσαμε και τις ψιθυρίζουμε καθημερινά. Σας περιμένουμε όλους» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου