ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκθεση χειροτεχνίας στη Δημοτική Σχολή Χορού

εκθεση-χειροτεχνίας-στη-δημοτική-σχο-820811

Εγκαινιάζεται μεθαύριο Πέμπτη 7 Ιουλίου στις 20.00 η έκθεση με θέμα «Μια tutu γεμάτη φαντασία» που διοργανώνει η Διεύθυνση πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. δήμου Βόλου με αφορμή τη λήξη της εκπαιδευτικής περιόδου 2015-2016. Η έκθεση θα παρουσιαστεί στη Δημοτική Σχολή Χορού, στην οδό Κουταρέλια 111 με Ρ. Φεραίου.

Για δεύτερη χρονιά οι μαθήτριες της Δημοτικής Σχολής Χορού με όχημα την αγάπη για το χορό, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους, φιλοτεχνούν αυτή τη φορά το δικό τους κοστούμι μπαλέτου. Οι μικρές και μεγάλες μαθήτριες της σχολής ανταποκρίθηκαν άμεσα και με ενθουσιασμό στην ιδέα της Α ντζελας Καλαντζή, υπεύθυνης σπουδών της Σχολής Χορού και θα παρουσιάσουν στην πρωτότυπη αυτή έκθεση, μικρογραφία ενός κοστουμιού μπαλέτου από οποιοδήποτε υλικό επιθυμούν.

Τα τούλια, οι κορδέλες, οι πέρλες κ. α αποκτούν μια άλλη μορφή μέσα στα χέρια τους και ταυτόχρονα δίνεται το ερέθισμα στους μαθητές και για περαιτέρω καλλιτεχνικές αναζητήσεις και δημιουργίες, διευρύνοντας το πνεύμα τους, πάντα σε σχέση με τη τέχνη που χορού στην οποία εκπαιδεύονται και με αγάπη υπηρετούν.

Η έκθεση θα διαρκέσει ως την Παρασκευή 15 Ιουλίου και θα συνεχιστεί από την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου. Οι ώρες λειτουργίας θα είναι κάθε απόγευμα από τις 18:00-21:00. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου