ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ετήσια έκθεση σπουδαστών του ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου

ετήσια-έκθεση-σπουδαστών-του-ιιεκ-δήμ-809136

Αύριο Πέμπτη 28 Ιουνίου και ώρα 20.30 το ΙΙΕΚ της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, θα παρουσιάσει στο χώρο της σχολής η ετήσια Έκθεση Σπουδαστικών Εργασιών με τίτλο: Σημείο- Γραμμή- Επίπεδο, εμπνευσμένη από το έργο του Καλλιτέχνη Wassily Kandinsky.

Η αισιόδοξη διακήρυξη μιας νέας πνευματικής ζωής μέσω της τέχνης απέναντι σ’ έναν κόσμο που χαρακτηρίζεται από πολεμικές συγκρούσεις και κοινωνικοοικονομικές ανακατατάξεις, το στοιχείο της αλήθειας, η εξασφάλιση της εσωτερικής αναγκαιότητας, το να βλέπεις τα πράγματα μέσα από το νου και την ψυχή.

Οι σπουδαστές των ειδικοτήτων του τομέα των Εφαρμοσμένων Τεχνών – Γραφιστικής, Κεραμικής, Κοσμήματος, Σχεδιαστή Μόδας, Συντήρησης Έργων Τέχνης και Φωτογραφίας, θα παρουσιάσουν εργασίες και projects μεταφέροντας στους επισκέπτες φρέσκιες ιδέες, ενώ οι σπουδαστές του τομέα Τουρισμού θα ετοιμάσουν μπουφέ με πρωτότυπα γλυκά και αλμυρά εδέσματα, καθώς και δροσιστικά ποτά.

Όλες τις ημέρες τις προετοιμασίας της Έκθεσης αρωγοί των σπουδαστών έχουν σταθεί οι Εκπαιδευτές του Δημοτικού ΙΙΕΚ, η Πρόεδρος κα Σ. Χάλαρη, o Αντιπρόεδρος κ. Γ. Σουϊπας, καθώς και όλο το Δ.Σ. της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ.

Η έκθεση θα διαρκέσει όλο το καλοκαίρι μέχρι και τον Οκτώβριο που ξεκινούν τα μαθήματα της νέας χρονιάς και θα είναι επισκέψιμη καθημερινά από τις 9.00 – 15.00.

Οι ενδιαφερόμενοι για εγγραφή σε κάποια από τις ειδικότητες μπορούν με την επίσκεψη τους στην Έκθεση να λάβουν και πρόσθετες πληροφορίες σε σχέση με το πρόγραμμα σπουδών της κάθε ειδικότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες στο 2421056446 και στη σελίδα του ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου, diek.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου