ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συναυλία με τον Ν. Ζιώγαλα και τους On the road

συναυλία-με-τον-ν-ζιώγαλα-και-τους-on-the-road-808828

Στο πλαίσιο των φετινών καλοκαιρινών μουσικών εκδηλώσεων, ο πολιτιστικός σύλλογος του Αγίου Γεωργίου Νηλείας «Κένταυρος», φιλοξενεί για μια και μοναδική εμφάνιση τον Νίκο Ζιώγαλα και τους On the road, στην πλατεία του χωριού, μεθαύριο Σάββατο 30 Ιουλίου και ώρα 22:30.

Ο Νίκος Ζιώγαλας δεν χρειάζεται συστάσεις. Πολλά από τα τραγούδια του είναι αγαπητά στο ευρύ κοινό, ενώ το ήθος και η αξιοπρέπειά του τον ξεχωρίζουν μέσα από τους Ελληνες καλλιτέχνες.

Μαζί του τα τελευταία χρόνια είναι οι On The Road, δύο εξαιρετικοί μουσικοί από τη Θεσσαλονίκη, ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου στα φωνητικά και το πιάνο και ο Παρασκευάς Θεοδωράκης στα φωνητικά και την κιθάρα.

Οι ευχάριστες μουσικές εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη κατά την διάρκεια του προγράμματος. Μια σειρά από μοναδικά live με αγαπημένες επιλογές από την προσωπική δισκογραφία του Νίκου Ζιώγαλα (Σαν σταρ του σινεμά, Πάρε με απόψε, πάρε με, Θα σου φανερωθώ, Πέφτω ψηλά), αλλά και διασκευές με δόσεις έντεχνου και παραδοσιακού στοιχείου, όπως συνηθίζει να κάνει στις ζωντανές του εμφανίσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου