ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Ξυπόλυτοι στο πάρκο» σε online streaming παραστάσεις

ξυπόλυτοι-στο-πάρκο-σε-online-streaming-παραστάσ-804855

Το έργο του Νιλ Σάιμον σε τρεις online streaming παραστάσεις από το θέατρο Νέος Ακάδημος

Το γνωστό και αγαπημένο έργο του Νιλ Σάιμον «Ξυπόλυτοι στο πάρκο», ίσως η πιο διάσημη και ανατρεπτική ρομαντική κωμωδία όλων των εποχών, που παρουσιάστηκε φέτος στο θέατρο Νέος Ακάδημος σε παραγωγή Happy Productions και έγινε sold out από την πρώτη κιόλας παράσταση, θα παιχτεί σε οnline streaming για τρεις μοναδικές παραστάσεις σήμερα Παρασκευή 11 στις 20:00, αύριο Σάββατο 12 στις 21:00 και μεθαύριο Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 18:00.

Τι συμβαίνει όταν νιόπαντρο ζευγάρι διαπιστώνει πως το σπίτι των ονείρων του είναι μια «τρύπα», μπάζει νερά, δεν έχει θέρμανση και ο ένοικος της πάνω σοφίτας περνά από το διαμέρισμά τους για να μπει στο δικό του;

Tο γύρισμα πραγματοποιήθηκε από επαγγελματικό συνεργείο με 5 κάμερες και 12 τεχνικούς, ενώ την τηλεσκηνοθεσία, ειδικά για τις ανάγκες του streaming, επιμελήθηκε η σκηνοθέτης της παράστασης και γνωστή για τις μεγάλες τηλεοπτικές της επιτυχίες, Ρέινα Εσκενάζυ.

Το έργο του Νιλ Σάιμον παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Ρέινας Εσκενάζυ, μετάφραση Αντώνη Γαλέου, σκηνικά από την Αση Δημητρολοπούλου, κοστούμια από τον Μάριο Καραβασίλη, φωτισμούς από τη Μελίνα Μάσχα. Τη μουσική – ενορχήστρωση ανέλαβε ο Σταμάτης Γιατράκος. Φωτογραφία Gridfox Δημήτρης Γκιολές, βοηθός σκηνοθέτη η Ανδρομάχη Παπαδοπούλου.

Τους χαρακτήρες του έργου ενσαρκώνουν οι Αργύρης Αγγέλου, Βασιλική Τρουφάκου, Αρης Λεμπεσόπουλος, Ελένη Κρίτα και Jerome Kaluta. Εισιτήρια προπωλούνται στο www.viva.gr.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου