ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Περιοδεύει ο Μπακαλόγατος

περιοδεύει-ο-μπακαλόγατος-793597

Φτάνει στο τέλος της η φετινή καλοκαιρινή περιοδεία του «Μπακαλόγατου» που παρουσιάζεται με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Συκής «Γεώργιος Ρηματισίδης» και της θεατρικής παρέας Συκής.

Μετά τις γεμάτες με κόσμο παραστάσεις σε Δράκεια, Νεοχώρι, Αφέτες και Συκή, έμειναν μόνο δύο για να απολαύσουν οι απανταχού θεατρόφιλοι τον Ζήκο και την παρέα του και να ξαναζήσουν μοναδικές στιγμές με τις αξεπέραστες ατάκες της που με αυτές όλοι μας «μεγαλώσαμε» και τις ψιθυρίζουμε καθημερινά.

Παράσταση πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη 24 Αυγούστου στην Αργαλαστή, στο Σχολαρχείο Βάρναλη και μεθαύριο Παρασκευή 26 Αυγούστου στην Βυζίτσα σε συνεργασία με τους αντίστοιχους Πολιτιστικούς Συλλόγους.

Η παράσταση ανεβαίνει σε θεατρική διασκευή, μουσική επιμέλεια και σκηνοθεσία του Σταμάτη Παγασαίου και τους ρόλους ερμηνεύουν οι: Γαρύφαλλος Κωστούλιας, Θανάσης Γερογιάννης, Σοφία Χαλίδου, Δημήτρης Χριστογιάννης, Γαρυφαλλιά Γ. Ακρίβου, Γιάννης Γκουμάκης, Γαρυφαλλιά Α. Ακρίβου, Αποστόλης Χατζηγεωργίου, Δημήτρης Κοσμάς, Μαρία Κουκουμβρή, Βαλάντης Τσαμαντάνης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου