ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το «ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ» επιστρέφει στον Βόλο

το-μαμμα-μια-επιστρέφει-στον-βόλο-787214

Στον Βόλο θα παρουσιαστεί το πιο απολαυστικό musical που έσπασε τα ταμεία για δύο χρόνια, το οποίο ταξιδεύει για λίγες παραστάσεις σε επιλεγμένα φεστιβάλ στην Ελλάδα.

Το «ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ» των Benny Andersson, Bjorn Ulvaeus & Catherine Johnson θα ανέβει στον Βόλο την Πέμπτη 9 Αυγούστου στο Θερινό Θέατρο «Μ. Μερκούρη».

Η ιστορία όπως είναι γνωστό ξεκινά όταν η κόρη της Donna, Sophie αναζητά τον πραγματικό της πατέρα για να τον καλέσει στον γάμο της. Τι θα συμβεί όταν αντί για έναν, ανακαλύψει τρεις υπέροχους μπαμπάδες; Η Donna δεν έχει ιδέα για όλα αυτά και η περιπέτεια αρχίζει! Η συνέχεια στη σκηνή του θεάτρου…

Η ταυτότητα της παράστασης

Αναλυτικά, μουσική – στίχοι είναι των Benny Andersson, Bjorn Ulvaeus, ενώ το κείμενο

του Catherine Johnson και η σκηνοθεσία – απόδοση κειμένου και στίχων του Θέμι Μαρσέλλου.

Στη μουσική διεύθυνση – διδασκαλία ορχήστρας είναι ο Ηλίας Καλούδης.

Στη διεύθυνση ορχήστρας – πιάνο είναι ο Ανδρέας Καρανίκας, ενώ στις χορογραφίες η Άννα Αθανασιάδη, στα σκηνικά ο Μανόλης Παντελιδάκης και στα κοστούμια η Παναγιώτα Κοκκορού.

Για τον φωτισμό είναι υπεύθυνος ο Λευτέρης Παυλόπουλος, ενώ για το Video design – προβολές ο Κάρολος Πορφύρης, για τη φωνητική διδασκαλία ο Δημήτρης Μπουζάνης και για την οργάνωση παραγωγής η Ντόρα Βαλσαμάκη.

Στο μιούζικαλ πρωταγωνιστούν οι Δέσποινα Βανδή,

Άκης Σακελλαρίου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Αργύρης Αγγέλου, Μπέττυ Μαγγίρα, Μαριέλλα Σαββίδου, Εύα Τσάχρα και ο Άρης Μακρής.

Παίζουν οι Βασίλης Αξιώτης, Μαρία Βασιλάτου, Μάριος Χατζηαντώνη, Μανώλης Θεοδωράκης, Μάριος Μαριόλος, Ιουλίτα Μωσαίδου, Νάντια Τόλιου, και η Θέμις Μαρσέλλου.

Μαζί τους είναι οι Θοδωρής Γιαννόπουλος, Ελένη Δήμου, Γιάννης Λάφης, Γιώργος Μαρτίνος, Μαρία Μέντζα, Ντόρα Γκέγκα.

Τη διεύθυνση ορχήστρας – πιάνου έχει ο Ηλίας Καλούδης, ενώ στην ορχήστρα συμμετέχουν οι Γιώργος Κονής, Νικόλας Wastor, Χρήστος Γκάτσος, Γιώργος Κατσαμάκης, Κώστας Αρσένης, Γιώργος Μούρτος.

Επισημαίνεται ότι πρόκειται για μία παραγωγή του Θεάματος Ακροπόλ.

Η διάρκεια του μιούζικαλ είναι 140 λεπτά με ώρα έναρξης στις 9.15 μ.μ.

Προπώληση εισιτηρίων Κεχαΐδης Μουσική – Ήχος – Φως, Καπνοπωλείο (Τ. Οικονομάκη 41)& viva.gr.).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου