ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συνάντηση δύο δημιουργών στον Βόλο

συνάντηση-δύο-δημιουργών-στον-βόλο-786196

«Και χωρίς τα φτερά δε φοβάμαι» τιτλοφορείται η συναυλία των Βασίλη Σκουλά και Παντελή Θαλασσινού, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1η Αυγούστου στις 21.30 στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη».

Μια μοναδική μουσική συνάντηση των δύο μεγάλων τραγουδοποιών κι ερμηνευτών, μια ξεχωριστή σύμπραξη μέσα από τις φωνές και τα τραγούδια τους, που χαράσσουν τις εικόνες, τις μνήμες, τα συναισθήματά μας εδώ και πολλά χρόνια…

Τραγούδια με τόσο έντονα αρώματα Ελλάδας, εκεί που η Κρήτη συναντά το Αιγαίο και τα Επτάνησα, εκεί που οι Κυκλάδες σμίγουν με τη Μακεδονία και την Ήπειρο, εκεί που η Ρούμελη βρίσκει τη Σμύρνη… Ο Βασίλης και ο Παντελής με την εμβληματική καλλιτεχνική τους ιδιοσυγκρασία, ο Θαλασσινός και ο Σκουλάς με τη συνέπεια και τη σταθερότητα, που διακρίνει τη διαρκή ενεργή τους παρουσία στον χώρο της ελληνικής μουσικής μα και στους αγώνες της ελληνικής κοινωνίας.

Οι δύο καλλιτέχνες ταξιδεύουν το φιλόμουσο κοινό στα πέλαγα των πιο γνωστών τους τραγουδιών, αλλά και ανέκδοτων – ακυκλοφόρητων, που άμεσα «έρχονται», επιφυλάσσοντας μας παράλληλα πολλές εκπλήξεις μέσα από την κοινή σκηνική τους παρουσία, με την ανάγκη κι επιθυμία να μας αφήσουν πολλά “γλυκά” σημάδια της σύμπραξης τους, στις καρδιές και τις σκέψεις μας…

Μαζί τους σ’ αυτό το μοναδικό μελωδικό ταξίδι, οι ξεχωριστοί μουσικοί και τεχνικοί τους Πέτρος Βαρθακούρης κοντραμπάσο, Σωτήρης Μαργώνης βιολί, Πάνος Δημητρακόπουλος κανονάκι, Λευτέρης Χαβουτσάς κλασική κιθάρα, Φίλιππος Λευκαδίτης τύμπανα, κρουστά, Γιάννης Σπαχής λαούτο, Μιχάλης Κονταξάκης μαντολίνο, Γιώργος Καρυώτης και Ευτύχιος Γιαννακούρας σχεδιασμός ήχου – ηχοληψία.

Οι τιμές εισιτηρίων είναι: Προπώληση, φοιτητικό, μαθητικό, ανέργων, ΑμεΑ 12 ευρώ και στην είσοδο 15 ευρώ. Σημεία προπώλησης είναι τα καταστήματα «Fino σπίτι» (Ντζιός Ευάγγελος), Eρμού 161, 242102189 και το Φωτογραφείο, «The Darkrooms Key Studios», Γκλαβάνη 86 Βόλος, 24212 15316. Διαδικτυακά πραγματοποιείται προπώληση στο viva.gr.

Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου