ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διαδικτυακό εργαστήρι ντοκιμαντέρ για ενήλικες από το ΠΙΟΠ

διαδικτυακό-εργαστήρι-ντοκιμαντέρ-γ-774179

Το Πολιτιστικό Ιδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) διοργανώνει διαδικτυακό εργαστήρι ντοκιμαντέρ για ενήλικες, με τίτλο «Ανακαλύπτω ξανά», με τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο Αγγελο Κοβότσο.

Πώς φτιάχνεται ένα ντοκιμαντέρ; Ποια είναι η σχέση του με την πραγματικότητα; Ποια είναι η ιστορία του και ποια τα ιδιαίτερα εκφραστικά του μέσα; Ποια η σχέση του με τον κινηματογράφο μυθοπλασίας; Πώς έχει διαμορφωθεί η φυσιογνωμία του στις μέρες μας; Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εκπαιδευτικό εργαλείο; Με θεωρητικές προσεγγίσεις και πρακτικές ασκήσεις, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το ιδιαίτερο είδος κινηματογράφου.

Το εργαστήρι θα ολοκληρωθεί σε διαδικτυακές συναντήσεις, που συνεχίζονται 27/1, 3/2 και 10/2, ώρες 11:00 – 13:00. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για τη συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν e-mail στη διεύθυνση [email protected], γράφοντας το ονοματεπώνυμό τους και τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι 25 πρώτοι θα ειδοποιηθούν και θα λάβουν σχετικές οδηγίες για τη συμμετοχή τους στο διαδικτυακό εργαστήρι. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2103739651-2.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου