ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παράσταση κουκλοθέατρου

παράσταση-κουκλοθέατρου-771782

Στο Ιδρυμα Νικολάου και Ελένης Πορφυρογένη στην Αγριά

Το Εργαστήρι Κουκλοθέατρου του Πορφυρογένειου Ιδρύματος Αγριάς γιορτάζει τα πέντε χρόνια λειτουργίας του με μία μεγάλη κουκλοθεατρική παράσταση. Το «Τσίρκο Κουκούτσι!» έρχεται στο αμφιθέατρο του Πορφυρογένειου Ιδρύματος, την Κυριακή 30 Νοεμβρίου, στις 7 το απόγευμα.

Κλόουν, ακροβάτες, μάγοι, ζογκλέρ, χορευτές, μουσικοί, ισορροπιστές, ταχυδακτυλουργοί, όλος ο μαγικός κόσμος του τσίρκου, σε μία παράσταση αυτοσχεδιασμού με κούκλες και μουσική.

Στο «Τσίρκο Κουκούτσι» δεν υπάρχουν ζώα, αλλά και οι πρωταγωνιστές του δε μοιάζουν με τίποτα συμβατικό, έχουν τη δική τους αλλιώτικη ζωή. Το περίεργο και το αλλόκοτο, που κάνουν το τσίρκο να ακροβατεί ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα, συνδυάζονται μοναδικά με την παιδική φαντασία, χαρίζοντας μια ξεχωριστή γοητεία ακόμη και στα πιο ασήμαντα πράγματα.

Τα παιδιά του εργαστηρίου πειραματίστηκαν στις κατασκευές τους με διάφορα υλικά. Χρησιμοποίησαν κυρίως πλαστικά μπουκάλια και άλλα υλικά ανακύκλωσης, αφρολέξ και χαρτοπολτό, για να αποτυπώσουν τα χαρακτηριστικά της κάθε κούκλας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου