ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συναυλία στο φως του φεγγαριού

συναυλία-στο-φως-του-φεγγαριού-767901

Μουσική βραδιά διοργανώνουν η Υπηρεσία Νεοτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Θεσσαλίας και Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Κερασιωτών Πηλίου και ο Δήμος Ρήγα Φεραίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την αυγουστιάτικη πανσέληνο. Η εκδήλωση πραγματοποιείται απόψε Σάββατο 25 Αυγούστου στο «Τσαΐρι» της Aνω Κερασιάς, με ώρα έναρξης προσέλευσης του κοινού στις 19.30. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 20.30 και πραγματοποιείται σε μια ειδυλλιακή περιοχή.

Μαζί με τον συνθέτη – ενορχηστρωτή Ζαφείρη Κουκουσέλη θα είναι η Ζωή Τζαλαβρέτα, ο Κώστας Ζεμπίλας, ο Δημήτρης Μπεφάνης και ο Γιάννης Κουκουσέλης. Συμμετέχει η Μαριάννα Λούμα. Στον φιλόξενο και δροσερό χώρο στην Ανω Κερασιά θα ακουστούν τραγούδια για το φεγγάρι και επιλεγμένα τραγούδια από τους μεγάλους δημιουργούς Βασίλη Τσιτσάνη, Μάνο Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Διονύση Σαββόπουλο, Μάνο Ελευθερίου, Νίκο Αντύπα, Λίνα Νικολακοπούλου, Μάνο Λοΐζο, Μίλτο Πασχαλίδη, Γκόραν Μπρέγκοβιτς, Μίμη Πλέσσα, Θάνο Μικρούτσικο, Απόστολο Καλδάρα, Νότη Μαυρουδή κ.ά.

Θα προηγηθεί αφηγηματικό δρώμενο «Παραμύθια κάτω από το φεγγάρι» από τον Πανελλήνιο Ομιλο Φίλων Αφήγησης (αφηγήτρια Λίλη Λαμπρέλλη) με τρία νυχτερινά παραμύθια που έρχονται από μακριά, την Κίνα, την Αφρική, τη Λατινική Αμερική.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου